CS Balotești merge în Turneul semifinal de handbal și cu Juniorii IV!

lun, 11 aprilie 2016

Handbaliștii de la CS Balotești, din Județul Ilfov, au prins, se pare, gustul victoriilor, mai ales împotriva adversarilor din Capitală. După locul doi de la minihandbal, în Turneul de calificare în faza semifinală, unde au bătut Steaua, Dinamo și Chiajna, a venit și rîndul sportivilor de la Juniori IV să-și arate valoarea. Și elevii antrenorului Alexandru Nae Daniel au reușit să se claseze pe același loc doi și la această categorie, urmând să fie prezenți și în faza semifinală.

”A fost ceva mai greu, de data aceasta, pentru că în prima zi ne-au bătut și cei de la CSM București, favoriții grupei, cât și cei de la Dinamo, care ne-au surprins, printr-o mobilizare mai mare, reușind să ne depășească cu un gol. A doua zi, însă, am bătut CSȘ Nr 2 București, scor 19-13, și din nou Steaua, 19-15. Prin jocul celorlalte rezultate, am ajuns tot pe locul doi, de unde vom merge la penultima fază a competiției”, ne spunea antrenorul Alexandru.

Este posibil ca CS Balotești să ajungă la ambele turnee finale, și la minihandbal, și la Juniori IV, fapt care ar însemna un mare succes, pentru o comună ce numără aproape 7.000 de locuitori. Spunem mare succes, pentru că CS Balotești nu dispune de o sală regulamentară de handbal, antrenându-se într-o încăpere, poate ceva mai mare decât o sufragerie. Antrenorul Alexandru Nae Daniel nu s-a lăsat copleșit de probleme (materiale de antrenament au fost foarte puține, salariul nu a fost tot mereu la timp, lipsă echipament, mingii, indemnizații pentru copii), pentru că a fost sprijinit de Asociați Only For You, patronată de familia handbalistului Dorin Dragnea. Și-a făcut un teren regulamentar în curtea școlii, unde s-a antrenat când timpul i-a permis, dar a resimțit din plin lipsa unei săli normale, așa cum au toate echipele cu care CS Balotești s-a luat la trântă.

Trebuie să felicităm echipa și antrenorul și să sperăm că din sezonul viitor vor beneficia de un teren normal de pregătire și jocuri. Iată numele celor din echipa de J IV, calificată la Turneul Semifinal: Cătălin Matei, David Neagu, Răzvan Fotache, George Cazacu, Robert Vlăsceanu, Laurențiu Stănescu, Cristian Bârsan, Vlad Stoica, Ștefan Munteanu, Cornel Asaftei, Ionică Robert – antrenor Alexandru Nae Daniel.

Comments are closed.