CS Balotești, alte trei puncte prețioase! Călin: „Băieții m-au făcut fericit”

mie, 25 aprilie 2018

CS Balotești a disputat miercuri, pe teren propriu, meciul împotriva Ripensiei Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 31 a Ligii a II-a.

Ilfovenii au deschis scorul în primul sfert de oră, prin reușita lui Ovidiu Herea, iar Nica a majorat diferența în minutul 32, când a stabilit și rezultatul primei reprize, 2-0 pentru CS Balotești.

În partea secundă a jocului, trupa lui Augustin Călin s-a desprins prin al doilea gol reușit de Nica în această întâlnire, în minutul 61, dar timișorenii au redus din diferență prin Apro în minutul 75 și ilfovenii au început să se apere mai bine.

Partida s-a încheiat cu victoria Baloteștiului, scor 3-1, iar echipa ilfoveană a urcat astfel, pe locul 11 în clasamentul Ligii a II-a și este foarte aproape să se salveze matematic de la retrogradare.

Antrenorul Augustin Călin pune aceste rezultate pozitive pe seama omogenității grupului pe care îl conduce. „La Oradea a fost vorba de oboseală. Astăzi m-au făcut fericit băieții. Au avut atitudine bună, s-au implicat în joc. Echipa e din ce în ce mai unită, mai omogenă, iar rezultatele nu sunt deloc întâmplătoare”, a declarat Augustin Călin în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Pe finalul partidei, ilfovenii au scăzut intensitatea, iar antrenorul a motivat această cădere fizică: „Eu am folosit cam același 11, cu una-două excepții. Plus că noi nu prea ne-am revenit după deplasarea de sămbătă de la Oradea. Timpul a fost foarte scurt să ne refacem. Cu următoarele trei puncte din meciul cu ASA, sper să ne salvăm cât mai repede de la retrogradare și să dăm șanse și celorlați jucători să evolueze”.

Comments are closed.