CS Baloteşti a sunat adunarea cu cel mai tânăr antrenor din fotbalul românesc! Vezi cine a plecat şi cine a venit!

joi, 14 ianuarie 2016

Cea mai slab clasată echipă ilfoveană din Liga a II-a, CS Baloteşti, s-a reunit luni la baza proprie, sub comanda antrenorului Emil Stanca.

Stanca este cel mai tânăr antrenor din fotbalul românesc, doar 26 de ani, chiar dacă pe foaie a apărut Marius Oprea, întrucât Emil nu îndeplineşte, momentan, condiţiile de a fi principal cu acte în regulă pentru Liga a II-a.

După plecările lui Bogdan Pătraşcu şi Stelian Stancu, în această iarnă echipa a mai pierdut trei fotbalişti, care au hotărât să plece, întrucât au jucat prea puţin. Este vorba despre fundaşul Nicuşor Filip, de 23 de ani, şi de mijlocaşii Alexandru Marinaş, 27 de ani, şi veteranul Marian Florea, 33 de ani.

La capitolul veniri, CS Baloteşti l-a luat pe Cosmin Ionică, jucător care a mai trecut pe la echipa de lângă Otopeni, dat afară în această iarnă de vecina de serie ACS Berceni.

Jucătorii au întârzieri de 2 luni la salarii, însă conducerea a anunţat că până vineri se va încasa o parte din datorie. Staff-ul administrativ a încercat şi un stagiu centralizat, într-o localitate montană, însă a picat, aşa că CS Baloteşti se va pregăti local până la reluarea campionatului.

CS Baloteşti se află pe poziţia a 10-a în Seria I a Ligii a II-a, cu 15 puncte, şi în prima etapă, la 27 februarie, va juca la Pojorâta, cu Bucovina.

2 de comentarii pentru "CS Baloteşti a sunat adunarea cu cel mai tânăr antrenor din fotbalul românesc! Vezi cine a plecat şi cine a venit!"
  1. Anonim spune:

    cum o sa dea indicatii dupa banca la fel ca mirel radoi ssa se sesizeze federaatia si sa ia masuri sa puna in aplicare legea cum a pus si in cazul lui radoi sa atentioneze arbitri si observatorii la fiecare meci si sa se ia masuri in privinta asta

  2. dan spune:

    alexandru marinas de la balotesti sa dus la afumati sau nu stie cineva