CS Afumaţi, victorie clară în primul amical

lun, 25 ianuarie 2016

CS Afumaţi a început 2016 cu dreptul, după o victorie clară obţinută sâmbătă, scor 4-1 cu CSM Olteniţa, pe sinteticul de la Berceni.

Trupa lui Vasile Neagu, care s-a întărit considerabil în această pauză, şi care are obiectiv promovarea în Liga a II-a, se va pregăti la munte după acest amical.

Disputat sâmbătă după-amiază pe terenul sintetic de la Berceni, meciul amical dintre CS Afumaţi (Liga 3, Seria 3) şi CSM Olteniţa (Liga 3, Seria 2) s-a încheiat cu victoria categorică a afumăţenilor, scor 4-1.

Pentru CS Afumaţi au marcat Funieru, de două ori, Balgiu şi Pivniceru.

8 de comentarii pentru "CS Afumaţi, victorie clară în primul amical"
 1. Suporter AFUMATI spune:

  De ce ne pacaliti cu promovarea in fiecare an ?? ne luati de fraieri . Ce obiectiv a avut antrenorul in campionatele trecute ?? Promovarea a promovat nu afara de ce nu se face acest lucru ?? Nu se vrea de ce ? Cine ne poate raspunde? ?????? ANTRENORU NU CE E FRAIER SA SE DEA SINGUR AFARA SAU E BINE ASA . ALO CONDCERA ???????????

 2. Gheba m spune:

  Domnul vasile neagu este un antrenor urias.va duce gruparea afumateana in europa ,cu un management prosper, o mentalitate orientata spre succes.am toata increderea ca wenger de romania va promova in liga 2 anul acesta.sa- i fereasca Sfantul pe cei de la real madrid si barcelona sa ne aiba ca adversari in viitorul apropiat de ucl.

 3. Spetznast spune:

  Caini latra , pitrele ramane .de tudor vladimirescu

 4. Anonim spune:

  mai taie din antrenor urias

 5. TiTI spune:

  Unde mai gaseste NEAGU Echipa fara obiectiv si cu bani sa fie facut cetatean de onoare pt. Ca nu ne promoveaza are niste merite dar mai sint si alti care il ajuta la acest obiectv…..
  Interese ??????? Bafta la obiectiv

 6. doru spune:

  Multi dintre jucatori slabi antrenor slab….conducere necunoscuta de nimeni =nepromovare

 7. Ghira spune:

  Conducere cunoscuta : BUTOI , ICA , NEAGU CEA MAI.TARE CONDUCERE ACUM SA VEZI PROMOVARE LA AFUMATI DAR LA ANU SI LA MULTI ANI .

 8. Voonc spune:

  Cu bugetul de la Afumati la liga 2 te bati la promovare la liga1 noi terminam pe locul 2 sau 3 in fiecare an primare trezestete pina nu te scutura alti vine si alegerile ai. Grijaca venim la vot fara sa ne mai rogi