CS Afumați, prima înfrângere din această vară. Viorel Moldovan a fost autorul

Dum, 08 iulie 2018

CS Afumați a disputat sâmbătă, primul meci amical din această vară, împotriva formației Chindia Târgoviște, aceasta din urmă având un nou antrenor, pe Viorel Moldovan.

După o primă repriză bună, în care Vasile Neagu a introdus prima garnitură de jucători de la Afumați, ilfovenii conduceau cu scorul de 1-0. În partea secundă a jocului, tehnicianul a oferit șansa și altor jucători mai tineri de a evolua împotriva echipei care a fost la un pas de promovarea în Liga I. Aceștia au făcut față mai greu dâmbovițenilor și au încasat două goluri.

Astfel, Chindia s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la CS Afumați, iar Viorel Moldovan s-a declarat mulțumit de această primă partidă de verificare și a anunțat că următoarea se va desfășura în compania unei alte echipe ilfovene, CS Balotești.

„A fost un antrenament foarte util meciul de pregătire cu CS Afumați, pe care l-am câștigat cu 2-1. Am văzut și lucruri pozitive, și lucruri negative. Este important că am câștigat, victoria ne oferă un confort.

Am în cantonament 14 jucători sub 21 de ani, astăzi am folosit cinci. Am un grup interesant, sunt implicați total la antrenamente. Este mai multă intensitate și îmi place acest lucru. Treptat, vom crește în intensitate antrenamentele.

Vineri vom pune punct acestei perioadei de pregătire de la Mogoșoaia cu un amical cu CS Balotești”, a declarat Viorel Moldovan, la Sport Total FM.

Comments are closed.