CS Afumați a învins o echipă cu pretenții la promovare: „Cred ca va fi surpriza campionatului”

sâm, 15 iulie 2017

CS Afumați a disputat sâmbătă, o partidă amicală împotriva formației ASA Târgu Mureș. Ilfovenii s-au impus la limită, cu scorul de 2-1, în meciul de pregătire cu echipa retrogradată din prima ligă.

Laszlo Balint, fostul antrenor al Academicii Clinceni, actualmente la ASA Târgu Mureș, a vorbit despre aceasta partidă, mărturisind că CS Afumați poate fi surpriza următoarei ediții de campionat în Liga a II-a.

„Am pierdut cu 2-1, amicalul de astazi cu CS Afumati. A fost un test foarte relevant pentru ceea ce ne dorim sa facem. Mai avem nevoie de jucatori cu calitate certa si cu experienta. Am jucat cu o echipa foarte buna, care cred ca va fi surpriza campionatului.

Am reusit sa imbunatatim multe aspecte ale jocului in acest timp in care am lucrat impreuna. Toata lumea stie ca ASA Targu Mures este intr-un proces de reconstructie. Suntem presati de timp si jucatorii trebuie sa inteleaga ca va fi nevoie de foarte multa munca si profesionalism.

Planul de reorganizare a fost aprobat. Este un motiv de liniste si siguranta pentru noi”, a declarat Laszlo Balint, potrivit sptfm.ro.

Comments are closed.