Costel Roşu nu glumeşte: “Vreau să marchez şi cu Metalul Reşiţa”

joi, 20 aprilie 2017

Costel Roşu a ajuns la opt reuşite pentru Dacia Unirea Brăila după ce a semnat golul singular din partida cu FC Academica Clinceni.

Atacanţii de meserie ai echipei din Brăila se uită cum un mijlocaş, Costel Roşu, marchează pe bandă rulantă pentru formaţia antrenată de Alin Pânzaru. Tânărul antrenor al Daciei, care a început cursurile Licenţei PRO, l-a urcat inspirat în linia de atac pe Roşu la startul noului sezon după ce jucătorul se consacrase în tricoul brăilenilor în zona mediană a terenului.

Mutarea avea să fie una perfectă devreme ce Roşu s-a abonat la gol şi a ajuns la cota opt în acest sezon. Ultima reuşită, cea din meciul cu FC Academica Clinceni, a fost din nou decisivă şi a adus toate punctele puse în joc în contul formaţiei gazdă.

“Sper să am acelaşi apetit ofensiv în continuare şi să ajung cât mai repede măcar la cota zece goluri. Primul prilej în acest sens este meciul de la Snagov, cu Metalul Reşiţa”, a spus Roşu după reuşita din meciul cu Academica.

Dacia Unirea Brăila vine, în etapa care urmează în eşalonul secund, în deplasare, la Snagov, cu Metalul Reşiţa, echipă care are din ce în ce în ce mai puţine şanse, din punct de vedere sportiv, să evite retrogradarea la finele acestui campionat.

“Nu contabilizăm şansele de rămânere în Liga a II-a. Noi ne pregătim în fiecare zi cu aceeaşi dorinţă de a câştiga fiecare joc. Nu am reuşit, din păcate, contabilizând doar aprecieri favorabile”, puncta, la rândul lui, Mihai Stoica, antrenorul Metalului, înaintea disputei cu brăilenii.

Comments are closed.