Costel Pană: „Încă mai cred în proiectul Axintele”

mie, 10 decembrie 2014

Vestea că oficialii clubului Viitorul Axintele au decis rezilierea contractelor tuturor jucătorilor, plus incertitudinea privind continuarea activităţii în returul Ligii 3, a fost un şoc pentru oamenii de fotbal de la acest nivel şi nu numai.
Nimic nu prevestea decizia radicală luată de patronul clubului, cu atât mai mult cu cât vineri, echipa jucase un amical cu Chiajna II, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar pentru marţi era programat un alt meci, cu Metaloglobus.
Principalul Costel Pană a declarat pentru IlfovSport că şi pentru el a fost o lovitură ceea ce s-a întâmplat.

„Decizia de a se renunţa la toţi jucătorii din lot m-a luat şi pe mine prin surprindere. Este drept că, în ultima vreme, patronul nu a mai venit la unele meciuri oficiale, dar nu ne aşteptam la o astfel de decizie. Gândiţi-vă că, în urmă cu o săptămână, am făcut planul pentru retur, programul de iarnă, reunire, amicale, tot. Renunţasem deja la şase jucători: Dănciulescu, Bogorodiţă, Croitoru, Tudose, Petcu şi Badea, iar vineri am jucat amical cu Chiajna II, unde am făcut 1-1”, a explicat Pană.

TOTI JUCATORII DE LA AXINTELE AU FOST PUSI PE LIBER

Totuşi, tehnicianul Viitorului speră ca, după Anul Nou, finanţatorul să revină la sentimente mai bune şi să continue proiectul de la Axintele.

„Chiar dacă suntem la opt puncte de locul care duce în Liga 2, consider că nu era totul pierdut. Mai aveam un retur întreg la dispoziţie, adică 13 etape şi, după cum aţi văzut şi în prima parte a sezonului, echipele din frunte nu sunt de neînvins. Atât Dunărea, cât şi Delta şi Juventus nu au demonstrat că au ceea ce le trebuie pentru a juca în eşalonul secund, iar din punctul meu de vedere, consider că rezultatele directe dintre echipele clasate pe primele şase locuri vor putea schimba la orice oră lupta la promovare” a mai adăugat Costel Pană.

Momentan, Axintele şi-a luat adio de la Liga 3 în formatul actual şi nimeni nu se ştie ce se va întâmpla mai departe. Cel mai probabil, după Anul Nou vom avea primele informaţii concrete privind viitorul echipei.

Însă până atunci, Axintele a încheiat anul pe plus, după ce a învins ieri cu 3-2 pe Metaloglobus în ultimul amical al echipei. Enciu, Adi Ilie şi Badea au înscris golurile care le-au adus victoria, după ce gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1 prin reuşitele lui Ghenovici şi Mitroi.

%%wppa%% %%slideonlyf=355%% %%align=center%%

4 de comentarii pentru "Costel Pană: „Încă mai cred în proiectul Axintele”"
 1. auzi vorba spune:

  peunde a fost pANA s-au desfiintat echipele :))

 2. Lingerica spune:

  Paanăăă !!!LINGĂULEEE

 3. Gelu apostol spune:

  Pana lingau normal ca el mai crede atat timp cat nu are unde sa se duca , a dat el jucatorii afara care l’au tinut la axintele sa isi aduca jucatori ca ii mai dau si lui 1mil 2

 4. Gelu apostol spune:

  Nu ca sunt eu primar la cernica da imi fac echipa si badea alexandru e primul jucator ca o sa il iau , am fost la meci cu metaluglobus in campionat si a evoluat impresionant de bine ! El ma decis sa fac inca odata echipa la cernica , dar fara gunoaie si tarani de oameni precum :Costel Pana „sefutu”, Nica Ion „Macarone”, Marinel ” Cap de Porc „.. Astia nu au ce sa caute nici la oanoare si ei au antrenat echipa de divizia c , cand vorbea Florin Patronul echipei viitorul axintele Nica Ion „macarone” si marine ” cap de porc ” incepeau sa planga de ce oare ???? Pisaciosiiiiiiii , NISTE ZDRENTE , NISTE HAHALERE !!!