Cornel Nica, out după două etape! Cine este noul antrenor de la CS Balotești

mar, 15 august 2017

După ce Augustin Călin și-a reziliat de comun acord înțelegerea cu CS Balotești, oficialii clubului l-au readus pe Cornel Nica la echipă, chiar înainte de prima etapă a Ligii a II-a, dar acesta nu a rezistat prea mult.

CS Balotești, cu Cornel Nica la cârma echipei, a debutat cu o înfrângere la scor de neprezentare în noul sezon de campionat, în fața nou-promovatei Hermannstadt, iar în runda secundă, Sportul Snagov a câștigat derby-ul ilfovean cu Balotești, cu scorul de 1-0.

Două eșecuri au fost necesare ca oficialii clubului să îl demită pe Cornel Nica și să solicite serviciile unui alt antrenor.

Este vorba despre Laurențiu Diniță, tehnician care luni, a semnat contractul și a fost prezentat oficial în fața jucătorilor de la Balotești.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a mai antrenat în Ilfov echipe precum Concordia Chiajna II și ACS Berceni, iar în București, Diniță a lucrat cu jucătorii satelitului dinamovist.

2 de comentarii pentru "Cornel Nica, out după două etape! Cine este noul antrenor de la CS Balotești"
  1. nica spune:

    adevaratul antrenor este gulie liviu. in concluzie, aceasta este o stire falsa deoarece antrenorul nu a fost demis niciodata, doar marionetele lui cu licenta

  2. moldo spune:

    Tineti cont de ce va zic dupa Foresta Suceava urmatoare care va retrograda va fi Cs Balotesti…au plecat jucatorii buni si nu au adus nimic!!!!!!!!!!