Consultări în Liga a III-a. Vasile Neagu este în grupul de lucru de la FRF

joi, 02 aprilie 2020

Federaţia Română de Fotbal ţine zilnic legătura cu antrenorii din eşaloanele inferioare

Grupul de lucru organizat de FRF în această perioadă cuprinde multe nume cunoscute la nivelul eşaloanelor inferioare. Printre cei consultaţi cu regularitate în legătură cu viitorul fotbalistic se află şi antrenorul echipei CS Afumaţi, Vasile Neagu.

„Discutăm zilnic cu reprezentanţii la vârf ai FRF legat de ceea ce va urma. Lucrurile nu sunt, deloc, clare la acest moment dar se caută cele mai viabile soluţii pentru reluarea competiţiilor. Nu se poate avansa, la acest moment, o dată certă legată de revenirea echipelor în competiţie”, a punctat Vasile Neagu.

6 de comentarii pentru "Consultări în Liga a III-a. Vasile Neagu este în grupul de lucru de la FRF"
 1. Fane spune:

  Neagule morii o data de corona si scapam de o javra la afumati moriii javro

 2. Fane1 spune:

  Neagule bine ca a intervenit corona ca erai dat afara ……

 3. Fane Adevaratul spune:

  Vasile isi numara banii facuti in astia 11 ani la Afumati si voi muriti de grija lui ,omul e forta,are tot Afumatiul la mana si contract pe inca 2 ani semnat! Hai la revedere carcatoasilor

 4. Fane Realul spune:

  Ca sa stiti si voi forta lui Neagu, va spun atat: el i-a mutat pe Spartac in seria cealalta ca sa aiba drum liber catre Liga 2. Si, ca sa fiti sigur, Neagu va promova echipa in Liga 2, pt ca are: valoare, sprijin financiar, metodele de antrenament cele mai bune, capacitate de intelegere a jocului, increderea deplina a jucatorilor. Mai adaug?

 5. Fane spune:

  :)))) ce metode de antrenament k face acelasi antrenament de cand este la Afumati:))))

 6. Fane Realul spune:

  Exact, ce e bun nu se schimba niciodata.
  A bagat si jocul la patru porti, aparatori vs atacanti, cu roluri inversate, tineri vs batrani, gen uruguay vs paraguay, stii ce zic, ca si tu esti pe vechi…
  Oricum, afumatii lui Neagu vor promova, deja au inceput antrenamentele (pe surse…).

adauga un comentariu