Conducerea Clinceniului a dezvaluit de ce a fost demis Laszlo Balint

sâm, 18 iunie 2016

Vicepresedintele Consiliului de Administratie de la FC Clinceni, Alex Dragomir, a dezvaluit, in emisiunea ”Fotbal la matineu”, de la Sport Total FM, motivul pentru care fostul antrenor, Laszlo Balint, a fost demis in timpul sezonului trecut.

Acesta a spus ca, dupa ce clubul a fost preluat de catre investitorul chinez Mao, asiaticul a vrut sa schimbe tot, insa el a reusit sa-l convinga sa nu faca modificari in privinta staff-ului tehnic. Peste ceva timp insa, chinezul a venit in Romania fara sa anunte si a asistat la un meci cu Dunarea Calarasi, pierdut de ilfoveni cu 1-0. Nemultumit de prestatia echipei, Mao si-a pus in aplicare planul initial si l-a demis pe Laszlo Balint.

”In decembrie-ianuarie, cand s-au purtat negocierile, la conducerea echipei era Bogdan Apostu. In momentul in care noi am preluat clubul, domnii Voiculescu si Pacala si-au dat demisiile si au plecat din Consiliul de Administratie si am intrat eu si Omar Scafuro, avocatul domnului Mao. Bogdan Apostu a condus echipa foarte bine, dar n-a avut o functie in club.

Ne-am trezit dupa un meci de acasa, cu Calarasiul, cu un telefon de la domnul Mao, care venise in Romania si vazuse partida. Nu spusese nimic inainte, nu ne-a anuntat ca va veni. Ne-a chemat, la un hotel, pe mine si pe domnul Scafuro la o sedinta. Nu i-a placut cum a mers echipa in acel. El a spus ca schimba tot, de la inceput, pentru ca asa i se pare normal. Eu i-am spus ca echipa e pe locul doi, a mers bine cu bani putini, poate va merge mai bine cu bani mai multi. Atunci eu imi asumasem. Cand ne-am vazut apoi la hotel, m-a urecheat putin, pentru ca el isi dorea promovarea.

El are o firma de management sportiv si voia ca echipa sa fie mai vizibila, pentru a putea transfera jucatori mai usor in Asia. In iarna, s-a pus problema sa ne trimita niste jucatori de la Atletico Portugal, o alta echipa pe care o detine, dar exista pericolul ca ei sa nu se adapteze”, a declarat Alex Dragomir, la Sport Total FM.

4 de comentarii pentru "Conducerea Clinceniului a dezvaluit de ce a fost demis Laszlo Balint"
 1. Cunoscator spune:

  Dragomir minte ca un porc.
  Dacă asiaticul este asa cunoscator în ale fotbalului nu schimba antrenorul după un meci.
  PS. Și nici nu punea președinte un diletant ca tine.

 2. TiTI spune:

  DACA Chinezu ia cerut sa il SCHIMBE pe. BALINT pt. Ca a pierdut cu CALARASU , pt . Ca voia PROMOVAREA ??? DE CE DRAGOMOR nu la schmbat pe BOLOHAN dupa 6 maciuri Pierdute ???Nu sa pierdut OBIECTIVUL IMPUS de Chinezul MAO . DRAGOMIRE esti un escroc , un mincinos , de ce nu iti mai. Impune sa schimbi Antrenorul ,.?????Ce vrei sa faci iu campionatul viitor ???? MIZERIA CARE AI Practicato ??? ( 1 x .2 )

 3. Marinica spune:

  Dragomire, de ce nu vin jucatori la CLINCENI , LIGA a 2 ????? PRIETENI STIU DE CE !!!!! . APROPO cum a fost intilnirea cu ANAFUL , zilele trecute ??????? Ai restante la salariile jucatorilor si vrei CANTONAMENT in AUSTRIA , poate ai si meciuri programate ( + 5 :÷ ) ??????? .CE OBIECTIV AI DE LA MAO Chinezu s au de la ENGLEZI CU PETROL ???? IN CAMPIONATUL VIITOR ??? Teai luat masuri Ipe BOLOHAN Antrenor . Ce rusine pt. Clincenari , altfel niste oameni Atmirabili ..

 4. Mircea B. spune:

  Câtă nesimțire la acest Dragomir! Balint a fost demis pentru ca a fost un antrenor serios si onest, care nu a fost dispus sa faca nici un fel de compromis si nici jocurile lor murdare. Ce rezultate au avut după ce a plecat Balint și l-au adus pe Bolohan? Și nu l-am văzut pe Dragomir ieșind în presă cu declarații cum că ar fi nemulțumit de rezultatele echipei, deși aceasta a avut vreo 6 meciuri pierdute…Asta în condițiile în care declară că se dorea promovarea…
  Daca Balint ar fi fost lasat sa-si faca treaba, sigur Clinceniul s-ar fi bătut la promovare. De altfel, se vede ce s-a ales din echipa frumoasă cu care s-a pornit vara trecută la drum.
  Rușine!!!