CONCURS / S-au desemnat cei doi câștigători ai biletelor la Steaua-Chelsea!

joi, 07 martie 2013

UPDATE Cei doi câștigători ai biletelor la Steaua-Chelsea, meci care va avea loc joi la ora 20, sunt Ionuț Coza și Răzvan Cernat, ambii din Bucuresti.

Primul a strâns, până miercuri  la ora 23, cel mai mare număr de like-uri pe facebook, 54. Ionuț Coza și-a mobilizat cel mai bine prietenii, în timp ce pe locul secund a venit Adrian Sandu, cu 48 de like-uri.

Al doilea câștigător este Răzvan Cernat pentru cea mai haioasă povestire pe facebook (Pe stadion la Farul la meciul cu dinamo, galeria Farului striga: „niciodata caine” la care un copil raspunde: „intotdeauna peshte” apropo la faptul ca se autointitulau rechini:)), acesta fiind ales de juriul Ilfov Sport, format din Cristian Manea, Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Ambii câștigători sunt rugați să-și lase datele de contact la e-mailul redactie@ilfovsport.ro.

———————————————————————————————————

Site-ul nostru vă arăta altfel de luni 4 martie, dată la care conceptul grafic al www.ilfovsport.ro se schimbă. Va fi un site mai aerisit, cu mult mai multe poze și mult mai multe informații decât v-ați obișnuit până acum.

Se vor găsi rezultate și clasamente chiar și din liga a cincea, știri din toate sporturile care se desfășoară în zona Ilfov. De asemenea, avem galerii foto de la fiecare meci disputat, echipele, rezultatele și reacțiile de la fiecare eveniment sportiv.

Dacă avem haine noi, avem și un concurs pe cinste. Oferim 2 bilete la meciul anului 2013, Steaua-Chelsea, partidă care va avea loc joi 7 martie, de la ora 20.00. Ceea ce trebuie să faceți e să scrieți cea mai frumoasă scandare auzită pe un teren fotbal. Răspunsurile trebuie să apară pe contul de facebook al site-ului și revistei noastre. Asta, bineînțeles, după ce ați dat like.

Exemple:

Halagian pentru noi este Ceaușescu 2! (suporterii Stelei, după Revoluție, pe vremea când Armeanul antrena rivala Dinamo)
Stoichiță, pipi! Stoichita, pipi! (ironie a dinamoviștilor, după ce antrenorul stelist era alintat Marcello Lipppi)
Dragostea se face in doi / Ana Maria Prodan si noi (fanii clujeni in razboi cu sotia lui Laurentiu Reghcampf)

Persoana care va avea cea mai frumoasa povestire și cel mai argumentat punct de vedere se va alege cu un bilet la meciul de pe National Arena. Celalalt bilet va merge la persoana care va aduna cele mai multe like-uri cu povestirea sa.

Concursul se termină miercuri, 6 martie, ora 23. Câștigătorul se va anunța în dimineața următoare. Succes!

Fondat în octombrie 2010, site-ul nostru a devenit un important reper pentru sportul ilfovean. Săptămânal este accesat de mii de persoane, iar multe din articole sunt distribuite pe zona de social media, generânddezbateri aprinse.

3 de comentarii pentru "CONCURS / S-au desemnat cei doi câștigători ai biletelor la Steaua-Chelsea!"
 1. georgel spune:

  bai sinteti nebuni? voi chiar dati biletele alea?

 2. super spune:

  steaua 3 – 0 chelsea

 3. DANY spune:

  Ce zice Borcea. Lasati-ne ca jucam si noi maine la ora 20 cu Rasnov si o sa ne calificam …. Corsicanu despre Copos,Nea Georgica ia uite-l pe Nea Gigica iar ne-a umilit..Eu Gigi Becali aparatorul Patriei si al Neamului Romanesc….Lasati-ne sa ne pregatim de LIGA CAMPIONILOR …BORCEA NASULE NOI NE PREGATIM DE 10 ANI

 4. […] ce am oferit 2 bilete la meciul anului 2013, Steaua-Chelsea, Ilfov Sport vine cu o nouă provocare. Poți câștiga un abonament pe următoarele 6 luni la […]

 5. […] ce am oferit 2 bilete la meciul anului 2013, Steaua-Chelsea, Ilfov Sport vine cu o nouă provocare. Poți câștiga un tricou al Concordiei Chiajna dacă […]

 6. […] ce la primul concurs am oferit 2 bilete la meciul anului 2013, Steaua-Chelsea, Ilfov Sport vine cu o nouă provocare. Poți câștiga un tricou al Concordiei Chiajna dacă […]

 7. […] ce la primul concurs am oferit 2 bilete la meciul anului 2013, Steaua-Chelsea, Ilfov Sport vine cu o nouă provocare. Poți câștiga un tricou de la firma http://www.teamsport.ro […]