Concordia Chiajna s-a reunit fără Dina, Maftei, Boldrin și Ricardo

mie, 10 iunie 2015

După două săptămâni de vacanță, fotbaliștii de la Concordia Chiajna s-au reunit marți seara, sub comanda lui Marius Baciu, Erik Lincar și Răzvan Rotaru. La primul antrenament dinaintea sezonului 2015-2016, Marius Baciu a avut tot lotul la dispoziție, dar și câteva absențe de marcă.

Dacă Mihai Dina și Vasile Maftei au fost învoiți, nu se știe deocamdată care este situația brazilianului Ricky Boldrin și a portughezului Ricardo Alves. Cei doi nu s-au prezentat la reunirea lotului și sunt așteptați în cotinuare de conducerea tehnică. La reunirea lotului, Marius Baciu l-a avut la dispoziție și pe Marian Constantinescu, atacantul de 34 de ani, dar și pe un jucător aflat în probe, din Arabia Saudită, Ibrahim.

În perioada următoare, la Chiajna vor mai veni fotbaliști în probe, urmând ca până la cantonamentul din străinătate, de peste o săptămână, trio-ul Baciu – Lincar – Rotaru să decidă cine rămâne și cine pleacă. Chiajna se va pregăti local până miercuri, 17 iunie, urmând ca apoi echipa să plece în Austria, cel mai probabil.

Comments are closed.