EXCLUSIV / Concordia Chiajna II se întoarce cu un punct de la Roșiori: „A doua repriză a fost a noastră în totalitate”

sâm, 11 martie 2017

Concordia Chiajna II a disputat sâmbătă, în deplasare, partida împotriva formației Sporting Roșiori, contând pentru etapa cu numărul 17 a seriei a III-a din Liga a III-a.

Gazdele au deschis scorul în minutul 31, prin Pâslaru, iar după doar zece minute, Flisc a înscris și el și a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru Roșiori.

În repriza secundă, formația ilfoveană a obținut un penalty în minutul 55, iar Constantinescu a transformat fără probleme și a readus-o pe Concordia în joc. În minutul 83, Rogoveanu a punctat și el și a restabilit egalitatea, închizând meciul la scorul de 2-2.

Tehnicianul Liță Dumitru a apelat la următoarea formulă de start:
Costache – Cocârlă, Ghidurea, Georgescu, Fota – Marin, Deaconu, Petrescu, Constantinescu, Rogoveanu, Păun.

Concordia a obținut un punct prețios din această partidă, după ce elevii lui Liță Dumitru au fost conduși la pauză. Antrenorul „Vulturilor” a vorbit în exclusivitate pentru IlfovSport și a mărturisit că este mulțumit de jocul echipei sale și de revenirea meritată.

„A fost un joc greu, pe un teren destul de moale, denivelat și, eu nu prea mă iau de arbitraj, dar în prima repriză arbitrii au greșit. Adversarii au făcut 2-0 cu mare ajutor din partea arbitrilor.

La pauză a trebuit să mă reped puțin în ei, pentru că trebuie să jucăm fotbal și am făcut două schimbări la pauză foarte bune și lucrurile s-au schimbat. A doua repriză a fost a noastră în totalitate, am avut ocazii, am avut și o bară, le-am dat două goluri și puteam să mai dăm, dar în general, sunt mulțumit pentru că am remizat cu o echipă care era pe locul 3 și ne dă speranțe că tinerii noștri vor putea să-și adauge ceva în prestația lor, la fiecare meci, pentru a putea conta pentru echipa mare. Noi dorim să promovăm jucători la echipa mare.

Până la penalty, noi am mai avut ocazii de gol, am ajuns de foarte, foarte multe ori la poartă și am ratat sau eventual a apărat portarul, care mi s-a părut un portar foarte bun. Am avut ocazii peste ocazii, dar ăsta e fotbalul. La tinerețea pe care o au ei, eu zic că lucrurile sunt destul de mulțumitoare. Eu sunt mulțumit de felul cum au jucat, chiar și cu presiuni mari din partea adversarilor am reușit să scoatem un punct și îmi dă speranțe că în următorul meci vom face un joc frumos.”

În următoarea etapă, ilfovenii vor primi vizita celor de la Flacăra Moreni, echipă care a învins în tur cu scorul de 5-0. Tehnicianul este de părere că acest meci reprezintă o oportunitate a jucătorilor săi pentru a se revanșa.

„Acum a venit timpul să îi batem și noi, nu cu 5-0, dar trebuie să batem. Trebuie să ne revanșăm. Eu sunt convins că ei se vor revanșa, la noi la echipă nu se pune problema de ambiție, dăruire, răutate și dorință de a câștiga. La fiecare meci vor fi, acum depinde și de adversari. Eu sunt mulțumit că am scos un punct mare azi.”, a declarat Liță Dumitru pentru IlfovSport.

Comments are closed.