Concordia Chiajna II, a doua înfrângere consecutivă în campionat

vin, 06 octombrie 2017

Concordia Chiajna II a disputat vineri, în deplasare, meciul împotriva formației FCM Alexandria, contând pentru etapa a șaptea a Ligii a III-a.

Meciul a început cât se poate de prost pentru formația ilfoveană, FCM Alexandria având un penalty încă din primul minut, dar pe care nu au reușit să îl transforme, iar în minutul 5, Răducanu a văzut cartonașul roșu, lăsându-și astfel, echipa în zece oameni.

Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin Căpăţână care a transformat o lovitură de la 11 metri și a stabilit rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Alexandria.

În partea secundă a jocului, Ciobanu a restabilit egalitatea în minutul 84, dar doar pentru patru minute. În minutul 88, Floricel și-a readus echipa în avantaj și a adus cele trei puncte în contul teleormănenilor.

Antrenorii Mugurel Cornățeanu și Marin Dună s-au bazat pe următoarea formulă de start: Isvoranu – Săftescu, Dobrosavlevici, Georgescu, Anghel – Petrescu, Novacek – Ciobanu, Șerban, Rogoveanu – Răducanu.

Astfel, satelitul Concordiei obține a doua înfrângere consecutivă în seria a III-a a celui de-al treilea eșalon și a treia din cele șapte etape disputate până în prezent, pe lângă care se numără trei victorii și un egal.

Comments are closed.