Concordia Chiajna are un nou director de imagine

mie, 25 februarie 2015

După o campanie de iarnă reușită pe plan sportiv, la capitolul transferuri, Concordia Chiajna punctează și la nivel administrativ, marți 24 februarie, prin numirea lui Cristian Manea în funcția de Director de Imagine, anunță Biroul de Presă al clubului ilfovean.

Cristian Manea are o experiență vastă în domeniul marketingului, peste 15 ani pe piața din România, cu contacte și referințe foarte bune. Este cunoscător al fenomenelor sportive de masă din Statele Unite ale Americii, în special în baseball, însă și un foarte bun cunoscător al fotbalului ilfovean. De mai bine de 8 ani este alături de echipele de fotbal din Ilfov, cu diferite proiecte de dezvoltare a imaginii, de îmbunătățire a comunicării în media românească. A pus bazele proiectului Media Logistic Concept, care deține site-urile www.ilfovsport.ro și www.teresport.ro, dar și publicația lunară IlfovSport, care se apropie la 3 ani de apariție.

“Imaginea reprezintă un vector important în sport. Din păcate, acest element important a fost înțeles greșit în România, promovarea non-valorilor ajungând la un nivel nedorit. Fotbalul românesc a ajuns la limita subzistenței din cauza lipsei de atenție acordate departamentelor de Imagine și de Marketing. Sunt afirmații dure, însă exemplul de peste ocean este grăitor, sporturile naționale din Statele Unite ale Americii au devenit fenomene de masă datorită imaginii și a marketingului. Am decis să mă implic direct în activitatea Concordiei Chiajna, în paralel cu activitatea pe care mi-o desfașor la Ilfov Sport, pentru că în acest moment clubul din Ilfov deține una dintre cele mai dezvoltate baze sportive din România, iar lucrul acesta merită să fie fructificat cum se cuvine. Concordia Chiajna nu mai este un club mic, Concordia Chiajna merită să evolueze în elită”, a declarat Cristian Manea, la câteva minute de la numirea în funcție.

1 comentariu la "Concordia Chiajna are un nou director de imagine"
  1. Unu spune:

    Concordia Chiajna este un club mic, fara suporteri, tinut in viata artificial din dorinta primariei dar adevarul este ca nici conditiile nu sunt macar apropiate de cum se lauda ei! Cei care au trecut pe acolo stiu despre ce vb.