Concluzia lui Burleanu după Adunarea LPF 2: ”La anul vom avea o singură serie”

mie, 13 aprilie 2016

Adunarea Generala Extraordinara a Ligii a doua Profesioniste de Fotbal, la care au fost prezenti si presedintele FRF, Razvan Burleanu, scretarul general al FRF, Radu Visan, secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, si juristul FRF, Adrian Stangaciu, si care a avut loc marti nu a produs nicio schimbare.

Cu toate ca initial s-a vorbit despre o posibilia inlocuire a presedintelui Auras Brasoveanu cu Ovidiu Burca, fostul oficial al Rapidului si Otelului nu a obtinut nimic, desi a venit alaturi de un avocat care a avut diverse contre cu actualul conducator al forului.

Desi mai multi conducatori ai cluburilor din liga secunda si-au manifestat dorinta ca actualul sistem competitional, cel cu doua serii, sa fie pastrat in continuare, Razvan Burleanu le-a transmis clar ca acest lucru nu se va intampla si nu trebuie sa-si faca nicio iluzie. Presedintele Federatiei a spus ca fotbalul trebuie curatat, iar din sezonul viitor va fi o singura serie cu 22 de echipe, iar una dintre consecinte va fi cresterea valorii drepturilor TV.

In ceea ce il priveste pe Auras Brasoveanu, presedintelui LPF2 i-au fost aduse mai multe critici, fiind acuzat, in primul rand, ca ”s-a predat Federatiei” si nu a mai reprezentat cluburile din esalonul secund. Principalii contestatari au fost oficialii Ceahlaului, Gloriei Buzau, Metalului Resita si Rapidului Suceava.

sursa: Sport Total FM

Comments are closed.