Comunicat după evenimentele de sâmbătă: „E un incident pe care nu-l negăm şi ni-l asumăm”

Dum, 27 martie 2016

Iată care este comunicatul emis azi de cei implicaţi in incidentele de la terenul Toni Doboş.

Va informam, de comun acord, conform declaraţiilor apărute în presa a d-lui Abaluta şi d-nei Dobos, ca în urma discuţiilor dintre părţi, împreună cu d-l Nemţanu, am constatat ca declaraţiile ne-au fost interpretate şi au dat naştere la speculaţii din partea unor anonimi, de aceea se impune clarificarea situaţiei reale.

Am conchis ca anumite gesturi au fost interpretate greşit de către părinţi şi sub presiunea momentului lucrurile au degenerat. Acest lucru a fost speculat de persoane din galeriile echipelor mari sau de la alte cluburi care au găsit momentul prielnic să-şi plătească poliţe. În acest moment, noi, părţile implicate în acest conflict mic, devenit mare, în urma celor expuse în presa şi comentariilor anonimilor, degenerand in lucruri prea murdare, am clarificat incidentul, am ajuns la concluzia comuna ca nu aceasta este normalitatea şi împreună sa încercăm sa stopam sau sa dezaprobam acest tip de comportament şi sa nu lăsăm un incident, pe care nu-l negam si ni-l asumam,sa ne afecteze munca şi imaginea.

Ca sa nu mai lăsăm loc de interpretări speculatiilor, orice declaraţie sau comentariu pe aceasta tema o dezaprobam si o vom taxa ca atare, rezervandu- ne dreptul de a acţiona în instanta orice declaratie care ne va afecta.

Cu consideratie,

Marcel Abaluta
Leonard Nemtanu
Georgiana Dobos

1 comentariu la "Comunicat după evenimentele de sâmbătă: „E un incident pe care nu-l negăm şi ni-l asumăm”"
  1. Chiar nu conteaza!!! spune:

    Serios? Gata…ati hotarat sa o bagati sub pres si pe asta dna Georgiana Dobos? Asteptam alta pozitie din partea dvs….gen excluderea acestui nemtanu si a copilului dumnealui din cadrul scolii de fotbal. Da, stiu..o sa-mi spuneti ca ce vina are copilul. Nu, nu are, insa tacsu are si trebuie sa-si asume acest lucru, chiar daca are repercursiuni asupra propriului fiu. Era primul comunicat pe care trebuia sa-l faceti…dar normal ca la dvs 150ron cu inca 150ron si cu inca alti 150ron….se aduna, ca de fapt asta va intereseaza…banul!!! Pe una din postarile dvs de pe facebook, in care tocmai dvs tineati lectii de moralitate…spuneati la un moment dat ca nu veti accepta astfel de comportamente in cadrul scolii, si ca cei ce nu vor intelege asta, isi vor lua copilul si vor pleca. Parintii copiilor de la scoala dvs sunt la a 3a abatere grava de acest gen si nu s-a intamplat nimic. Deci…asteptam sa vedem si noi primii plecati in urma acestor incidente. Vrem sa vedem ca ave

    ti verticalitate si impartialitate. Asta ca sa aveti argumente sa ma contraziceti ca nu va intereseaza doar banul. Multumesc… In rest, sa auzim numai de bine!!!!

  2. […] Ce spun cei implicați în incidentele regretabile de la terenul Toni Doboș […]