Companie selectă. Acţiuni caritabile pentru CS Afumaţi şi SC Popeşti Leordeni

mie, 15 aprilie 2020

Perioada de inactivitate fotbalistică aduce în prim plan fotbalul în mediul online

25 de echipe din toate eşaloanele competiţionale participă la un turneu caritabil organizat de FIFA, Supercupa #JucămDeAcasă, care se dispută în sistem 11 vs. 11, pe PS4.
Acţiunea are un scop umanitar în condiţiile în care banii strânşi prin intermediul platformei Bilete.ro vor fi, apoi, direcţionaţi către unităţi medicale.
Printre cele 25 de formaţii înscrise până acum găsim şi două divizionare C ilfovene, SC Popeşti Leordeni şi CS Afumaţi.
Celelalte 23 de formaţii angrenate în competiţie sunt FC Dinamo București, Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt, FC Politehnica Iași, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Rapid 1923, FC Argeș, AFC Dunărea Călărași, ASU Politehnica Timișoara, CSM Reșița, SCM Gloria Buzău, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, SR Brașov, FC Universitatea Craiova 1948, ACS Poli Timișoara, SC Olimpia Satu Mare, Clubul Sportiv Afumati, ACS Mostiştea Ulmu, CS Ocna Mureș, FC Bucharest United, Corvinul Hunedoara 1921, AFC Bucuresti, Școala de Fotbal Daco-Getica București, AFC Vulturii Tîrgu Mureș.

2 de comentarii pentru "Companie selectă. Acţiuni caritabile pentru CS Afumaţi şi SC Popeşti Leordeni"
  1. Alooo spune:

    Aloooo….,astia de la Popesti care faceti acte de caritate si jucatorii mor de foame ca deja dau telefoane sa plece in stanga si dreapta fiindca ei au contracte pana la 31 mai…..,mai bine lasati vrajeala si vrem banii

  2. Asu spune:

    Neagu are bani la afumati ca doar se semneaza pe 1500 si pe stat este 3000 mare javra de om si cica face acte caritabile nu jucatori sunt furati de catre acest escroc rusine neagu si sa nu mai faca pe nevinovatul si sa isi aduca aminte ca a facut cu vlada cand a vrut sa faca mare scandal ca ati vrut sa il pacaliti javrelor