Claudiu Niculescu i-a stricat debutul lui Leo Grozavu: „Și el mi-a dat trei goluri anul trecut”

Dum, 11 februarie 2018

FC Voluntari a învins-o pe ACS Poli Timișoara în cadrul etapei a 24-a a Ligii I, dar Claudiu Niculescu a fost dezamăgit de faptul că elevii săi nu au înțeles ce li s-a cerut.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-2 la Timișoara, după reușitele jucătorilor Bălan (min. 10 și 71), respectiv Voicu (min. 90+1), iar Claudiu Niculescu s-a răzbunat pe Leo Grozavu, stricându-i debutul la Poli. Pentru gazde au marcat Popovici (min. 49) și Artean (min. 69).

“La debutul meu anul trecut la Voluntari, Leo mi-a dat 3 goluri. Acum s-au întors lucrurile. De mult n-am văzut un joc cu atâtea ocazii. A fost un meci cu toate ingredientele. Pe mine, ca antrenor, mă interesează să câștig meciul. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost relaxarea de la începutul reprizei secunde.

Le-am spus băieților la vestiare că trebuie să intre concentrați când intrăm în a doua repriză, dar se pare că n-au înțeles. Am avut tărie de caracter și am revenit, chiar dacă am ratat și penalty. Trebuie să-i recuperăm fizic pe băieți pentru următorul meci cu Craiova”, a declarat Niculescu, potrivit gsp.ro.

Comments are closed.