Claudiu Niculescu, după înfrângerea cu FCSB: „Am jucat în fața a câteva milioane bune de euro”

lun, 17 iulie 2017

Claudiu Niculescu, antrenorul formatiei FC Voluntari, a vorbit dupa infrangerea in prelungiri suferita in fata celor de la FCSB, marturisind ca elevii sai trebuie sa scoata capul din pamant si sa mearga mai departe.

Tanarul tehnician a vorbit si despre intalnirea cu fanii ros-albastri, acuzand faptul ca a fost injurat si scuipat pe tot parcursul partidei.

„Conteaza ca am pierdut meciul in prelungiri, e frustrant, e dureros, dar asta este fotbalul. Exista un revers al medaliei, cum noi ne-am bucurat dupa cele doua trofee castigate, a venit si momentul in care am pierdut. Totusi am jucat in fata a cateva milioane bune de euro. Ne-am fi dorit sa inepem campionatul cu un rezultat pozitiv. Baietii sunt suparati, dezamagiti, dar trebuie sa ne ridicam privirea din pamant.

Maftei a fost provocat pe teren, din tribuna, si ei intre ei s-au jignit, poate, si nervii s-au intins. Steaua, pe final, a bagat toate gurile de foc. A fost minunata intalnirea cu fanii Stelei. Am camasa fleasca de apa si scuipat. M-au injurat si m-au scuipat”, a declarat Claudiu Niculescu la Dolce Sport.

Comments are closed.