Cireşu – Cernica 2-0 / Final trist cu doi eliminaţi

sâm, 30 noiembrie 2013

Echipa lui Mitică Bolborea a venit la Brăila dornică să facă un meci bun şi să culeagă cât mai multe puncte posibil, mai ales că gazdele intră la categoria adversari în play-out. Începutul a fost unul tare pentru Cernica, cu gol primit în primele minute, dar din fericire anulat. Forcingul Conpetului a fost la un pas de a duce la deschiderea scorului, însă bara l-a salvat pe Tăchescu.
Replica Progresului a venit repede, Croitoru lovind şi el transversala. Când meciul părea să se echilibreze, Tăchescu comite un fault în careu şi Bogoş deschide scorul din penalty. Era minutul 25 şi până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic.
După reluare, Colţatu şi Zamfir au trecut pe lângă egalare, ultimul cu un şut în bară. A venit însă golul de 2-0, reuşit de acelaşi Bogoş şi lucrurile se complicau pentru echipa din Cernica. Ilinca a fost la un pas de a relansa meciul, dar nu a reuşit să îl învingă pe portarul advers din poziţie de 1 la 1.
Finalul de meci a fost unul trist pentru gruparea ilfoveană, pentru că a suferit două eliminări. Pavelescu a fost trimis la cabine de centralul Hanceariuc pentru al doilea galben la o presupusă altercaţie cu un adversar, iar Tudose l-a urmat la vestiare pentru proteste.
Fluierul de final a consemnat eşecul Cernicăi, echipa lui Mitică Bolborea terminând 2013 pe locul 10, cu un punct mai mult decât învingătoarea de vineri.

VEZI CLASAMENTUL SERIEI A II-A A LIGII A III-A

Cernica i-a folosit în acest meci pe Tăchescu – Marin, Pavelescu, Bivolaru (42 Barbu), Sava – Păun (36 Ilinca), Colţatu (81 Marulis), Croitoru, Salaman – Zamfir, Apostol (55 Tudose).
Au primit galbene: Tăchescu, Marin, Croitoru, Pavelescu (2), Sava, Tudose (2). Au fost eliminaţi: Pavelescu, Tudose

5 de comentarii pentru "Cireşu – Cernica 2-0 / Final trist cu doi eliminaţi"
 1. tanc spune:

  Unde a fost Misster Bolborea =))) au ”promovat echipele” =))))

 2. Frumoasa spune:

  Cuplu de Atacanti …Cernicariii ,Zamfir si Apostol ….. doua lemne si nimic mai mult !!!!! cu ei ajungem in liga 5 .

 3. Frumoasa spune:

  la revedere ” cernica istorie sa retras !!!!!!!

 4. soare spune:

  Nu se retrage..o sa joace cu juniorii..! 😀

 5. Luna spune:

  Pai sa vezi ce bine o sa joace juniorii ca din 20 nu faci 2 buni