Circul e rupt din rai în România / Un nou caz de juniori bătuți

lun, 11 aprilie 2016

Fotbalul românesc este din ce în ce mai şocant. Iar asta au simţit-o duminică pe pielea lor juniorii 2001 ai Rapidului, adică nişte copii de 14-15 ani! Micuţii lui Mihai Iosif au câştigat cu Derby Bucureşti, scor 9-1, dar ceea ce a urmat după pare desprins din filmele de groază.

VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA UN MECI DE JUNIORI

 

Mărturiile vin chiar din partea tehnicianului grupei care, în prezent, este antrenor secund şi la echipa mare. „Tremur de nervi! După meci, cinci ţigani au sărit să îmi bată copiii pentru că am câştigat la aşa scor. Eu am încercat să-i protejez, dar după ce au plecat, nu mai ştiu ce s-a întâmplat!”, a început discursul Mihai Iosif pentru 1923.ro.

Întreaga poveste a luat o turnură de-a dreptul dramatică atunci când s-a trecut la detalii: „M-a sunat plângând tatăl unuia dintre copiii, că i-a ajuns băiatul desfigurat acasă. Sunt de la 7 ani la Rapid şi este inadmisibl să se întâmple aşa ceva! Chiar nu ne mai respectă nimeni?! Dar, mai ales, cum să baţi nişte copii? Eu chiar am înţeles că totul a fost premeditat, că acei indivizi au aşteptat special să-i agreseze. Tremur de nervi! Copiii trebuie educaţi în spiritul competiţiei, nu trebuie să treacă prin aşa ceva.”

VEZI REACTIA JURNALISTULUI DANIEL NAZARE

Practic, Mihai Iosif a lăsat de înţeles că oficialii echipei pe care au învins-o cu 9-1 nu sunt deloc străini de acele evenimente şi a continuat tirada prin intermediul 1923.ro: „Ei sunt cei mai slabi din campionat, nu e ceva deosebit ce am făcut noi azi, că am învins cu 9-1. Dar lor nu le-a convenit şi au sărit la bătaie. A jucat şi fi-meu, a dat trei goluri, l-am şi avertizat că ăia intră la rupere. Antrenorul lor e un anume Mareş. Este strigător la cer ce se întâmplă, mă pun în locul acelui părinte, care şi-a văzut copilul acasă bătut. Probabil va urma toate căile legale pentru ca agresorii să fie pedepsiţi, dar vreau să afle toată lumea ce s-a întâmplat!”

Sursa: http://1923.ro/2016/04/mihai-iosif-socant-mi-au-batut-jucatorii/

Sursa foto: Alex Paraschiv

8 de comentarii pentru "Circul e rupt din rai în România / Un nou caz de juniori bătuți"
 1. ursu spune:

  salut. sa imi comunicati o adresa de mail si va spus exact ce a fost la acel meci

 2. Anonim spune:

  Suntem cumva in Bucuresti_capitala Romaniei sau pe plantatia
  Lumanare+Baboia+Crisan+Bantescu+Simtion ?

 3. Pana nu amendeaza politia cativa parinti d astia batausi, nu se poate face ordine. Astept ziua in care se va da o amenda serioasa si cel in cauza interzis la evenimente sportive. Cred ca daca s ar da amenzi de 1000 lei s ar descuraja asemenea practici. Oricum RUSINE IMENSA pe obrazul unui parinte care loveste un copil. Daca eu voi fi vreodata prezent la asa ceva, acel parinte va regreta. 100% vorbesc serios.

 4. Aloooo spune:

  S au batut între ei, aia era fotbaliștii, nu au venit alte persoane straine acolo

 5. Bebe Cotimanis spune:

  Derby Bucuresti, nu este la prima abatere. Intotdeauna sunt discutii la meciurile acestui club. Antrenorul este un nebun si se cearta mereu cu adversari, cu arbitrii, cu el ……etc.

 6. Andrei spune:

  Tot scandalul a început de la antrenorul lui Derby. Tot meciul a țipat și a pus presiune pe arbitru ca i-a eliminat 2 jucători. Iar țiganul ala care a lovit jucătorii rapidului a fost scutit de vreo 3-4 roșii clare. În mod normal,dacă se aplica regulamentul meciul se termina înainte de fluierul de final. Probabil arbitrului i a fost frica sa mai elimine doi jucători

 7. muler spune:

  Haoleo mancateas, vorbeste prin targ gurili rele ca astia de la Derbi trebea scosi din campionat, cica pentru o simbolica datorie catre HMFB de 7000 lei, dar pentru ca a votat candela si baboiu li s-a sters datoria si pedeapsa. Asa sa fie mancavas voi pea mea de conducatori auto din HMFB ? Pa ba mancavas, restu care plateste este prosti ?