Chiajna, acuzată că şi-a bătut joc de Niţă

Dum, 19 mai 2013

Laurenţiu Reghecampf îi acuză pe oficialii Concordiei Chiajna că l-au umilit pe portarul Florin Niţă după ce acesta s-a înţeles cu Steaua.

Cu cîteva zile înainte de finalul anului trecut, roş-albaştrii au bifat transferul portarului de la Chiajna, Florin Niţă, de 25 de ani. Acesta intrase în ultimele şase luni de contract şi putea semna cu orice echipă, mai ales că Niţă a refuzat prelungirea contractului.

Imediat după ce şi-a dat acordul să evolueze din vară în Ghencea, portarul care a eliminat Steaua din Cupa României a trăit un adevărat calvar. Ilie Stan a pornit un adevărat război împotriva goalkeeperului, încercînd să-l facă să se răzgîndească, dar nu a reuşit.


„A ajuns Niţă ăsta să facă fiţe cu mine şi să mă ia la mişto că el nu semnează prelungirea, cînd el deja s-a înţeles cu Steaua?! Nu mai are ce căuta la echipă!”,
a tunat atunci antrenorul ilfovenilor.

Invitat la Europa FM, Laurenţiu Reghecampf a vorbit în premieră despre transferul portarului de 25 de ani la Steaua, dar şi despre chinul pe care acesta l-a trăit în ultima vreme la Chiajna.

„Niţă este un portar foarte bun şi trebuie să vedem exact ce s-a întîmplat în perioada în care el a fost alungat de la echipă. El s-a antrenat două-trei săptămîni la echipa a doua în Liga a V-a, pe teren sintetic. Nu poţi să-ţi baţi joc de un portar! Eu am lucrat cu el la Chiajna timp de 6 luni, îl ştiu foarte bine şi pot spune că are calităţile necesare ca să facă parte din lotul Stelei. În plus, stînd lîngă Tătăruşanu şi Cojocaru el are şansa să crească. Florin este un portar de valoare şi un caracter incredibil. Eu cred foarte mult în el”
, a precizat antrenorul.

Goluri comice
Florin Niţă a avut două meciuri cu evoluţii penibile pentru Concordia. În partida cu Vaslui, scor 1-1, acesta a respins neinspirat mingea în faţă şi Buhăescu a deschis scorul. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la partida cu CSMS Iaşi, cînd tot Niţă a scăpat mingea din braţe, iar Moutinho a egalat la unu. După meci, Ilie Stan şi-a mitraliat jucătorul: „E inadmisibil să ia astfel de goluri, parcă joacă împotriva echipei lui! Este clar că am muncit luni de zile fără nici un rezultat!”.

450.000 de euro este cota de piaţă a lui Niţă pe siteul de specialitate transfermarkt.de

5,50 este media notelor pe care Niţă le-a primit în Gazeta Sporturilor, în timp ce Tătăruşanu are 5,88

Sursa: Gsp.ro

Comments are closed.