Chiajna a renunţat la serviciile lui Cornel Ţălnar! Adrian Falub, noul antrenor!

mie, 25 noiembrie 2015

UPDATE, 19:40 – Concordia Chiajna va avea un nou antrenor principal, după ce Cornel Țălnar și întreg staff-ul său tehnic și-au reziliat, miercuri, contractele pe cale amiabilă. Adrian Falub va conduce banca tehnică a Concordiei Chiajna împreună cu Marius Suller și Gabriel Mărgărit (secunzi), Ioan Câmpean (antrenor cu portarii) și Massimo Stalteri (preparator fizic).
“Clubul Sportiv Concordia Chiajna le mulțumește pentru colaborare antrenorilor Cornel Țălnar, Laurențiu Diniță și Radu Sărdescu, precum și preparatorului fizic Constantin Niculae și le urează mult succes în carieră!”, se anunţă în comunicatul clubului Concordia.

Falub are patru promovări în primul eşalon din postura de principal, U Cluj (2007), Unirea Alba Iulia (2009), FCM Târgu Mureş (2010) si ASA Tg. Mures (2013).

În urmă cu scurt timp, conducerea clubului Concordia Chiajna a anunţat că s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Corneliu Ţălnar, care a obţinut o singură victorie în mandatul său de ddoar 9 etape.

Cornel Ţălnar l-a înlocuit pe Marius Baciu, la jumătatea lunii septembrie, iar în mandatul său a obţinut 1 victorie, 3 egaluri şi 5 înfrângeri. Ultimul eşec de pe teren propriu, cel cu CS Universitatea Craiova i-a fost fatal “Ţânţarului”, care a fost demis astăzi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie.

Chiajna ocupă locul 12 în Liga I, cu doar 14 puncte, iar etapa următoare va juca la Severin, de la ora 18:00, cu Pandurii Târgu-Jiu.

 

Comments are closed.