Cheţan a semnat cu Mioveni!

vin, 28 februarie 2014

Una dintre cele mai grele pierderi suferite în această iarnă de Inter Clinceni a fost plecarea lui Lucian Cheţan. Experimentatul jucător, care a evoluat în trecut şi la Sportul Studenţesc, a fost un adevărat jolly-joker în prima parte a sezonului, atunci când a evoluat atât pe flancul stâng, cât şi la închidere.
Din păcate, în pauza competiţională, Cheţan a ales să plece la CS Mioveni, acolo unde a dat mai întâi probe o bună perioadă de timp, înainte de a semna un acord cu gruparea argeşeană.
Imilian Şerbănică va încerca să acopere absenţa sa la mijloc cu tânărul junior al Stelei, Antonio Popa venit sub formă de împrumut la Clinceni. Cât despre flancul stâng al defensivei, acolo se pare că se va recurge în cele din urmă la mutarea lui Alexandru Andrei, după ce soluţiile încercate în iarnă nu au părut a dat rezultate.

La prezentarea oficială în tricoul Mioveniului, Cheţan a declarat presei că: „mă bucur foarte mult că am venit la CS Mioveni. Am găsit un grup serios şi un grup unit. Atmosfera este bună la echipă, iar sîmbătă sperăm să facem un joc bun şi să cîştigăm“.

1 comentariu la "Cheţan a semnat cu Mioveni!"
  1. ilie spune:

    chetan este un mare caracter