Cernica s-a mutat aproape complet la Axintele!

Dum, 19 ianuarie 2014

Dezmembrarea echipei Progresul Cernica din cauza problemelor financiare a lăsat o mulţime de jucători în căutarea unui nou angajament. „Brigada” Enciu – Croitoru – Andrei Sava – Pavelescu a fost primul grup care şi-a găsit angajament, ajungând în curtea celor de la Axintele, colega de serie mult mai bine clasată a Progresului.
Surpriza a venit la reunirea grupării ialomiţene, acolo a apărut şi fostul tehnician al Cernicăi, Cristian Sava. Acesta va îndeplini un rol de director tehnic, urmând a întări stafful tehnic al Viitorului.
Amicalul de ieri al celor de la Axintele, pierdut în faţa celor de la Metaloglobus, scor 0-2, a a mai adus câteva nume din curtea celor de la Cernica. Astfel, în primul 11 a apărut la mijloc şi celălalt fiu al lui Cristi Sava, Alexandru. Revenit după o lungă perioadă de pauză, ca urmare a unei accidentări suferite anul trecut, acesta a fost coleg în echipa de start cu fratele său mai mare, Andrei, care a evoluat în defensivă pe flancul opus.
Tabloul a fost completat cu mijlocaşul Alin Tudose, intrat în repriza a doua. Acesta a ajuns la Axintele după o scurtă trecere prin curtea celor de la Domneşti, pentru care a evoluat în amicalul cu Clinceni, disputat miercuri la Buftea.
Şi că tot vorbim de Cernica, trebuie spus că mâine va avea loc reunirea Progresului, prilej cu care se va decide cu cine se va mai continua şi în ce condiţii. De menţionat că şi alţi jucători de la Cernica îşi încearcă norocul la alte echipe, cel impresionant pas fiind cel al lui Valentin Marin, aflat la Berceni. Tudor Pană a evoluat ieri pentru Tunari, în meciul cu FC Voluntari la care a evoluat Marulis.
Bivolaru şi Stan şi-au încercat şi ei norocul la echipe din Ilfov, în timp ce Ilinca a evoluat ieri pentru Axintele.

1 comentariu la "Cernica s-a mutat aproape complet la Axintele!"
  1. ilfoveanu spune:

    maine la ce ora si pe ce stadion ?