Cernica a părăsit Cupa prematur

sâm, 03 august 2013

Meciul de debut al lui Cristian Sava pe banca Progresului Cernica a fost cel de cupă cu Dunărea Călăraşi. Din păcate pentru gruparea ilfoveană, debutul lui Sava a fost unul cu ghinion, echipa sa fiind eliminată din competiţie de către oaspeţii de miercuri. Cu un Mircea Ştefan în formă de zile mari, călărăşenii nu au avut rival. Atacantul Dunării a deschis scorul după ce a reluat în plasă o centrare în gura porţii, pentru ca Matei să mărească diferenţa cu o execuţie spectaculoasă.

Croitoru le-a redat speranţa celor din Cernica, dar după pauză acelaşi Mircea Ştefan a dus scorul la 3-1. Cernica a ratat şansa de a reveni în joc după ce a ratat un penalty.

De remarcat că la Dunărea au debutat într-un meci oficial doi jucători care în sezonul trecut au jucat în Ilfov: Huzuneanu (Tunari) şi Andrei (Baloteşti)

Iată şi echipele de start:

Cernica: 12. Tăchescu – 2. Marin, 6. Bivolaru, 22. Pavelescu, 5. Sava – 21. Răducan, 18. Burcea, 20. Colțatu, 11 Tudose – 10 Croitoru, 7. Zamfir.

Călărași: 1. Cinaru – 17 Tudor, 19 Nicodim, 6 Popescu, 8. Matei – 11 Kanda, 5. Huzuneanu, 18. Andrei, 20. Lupașcu – 10. Ștefan, 23. Şerban.

%%wppa%% %%slideonlyf=166%% %%align=center%%

2 de comentarii pentru "Cernica a părăsit Cupa prematur"
  1. booos spune:

    Cernica……nu aveti nici o sansa…! de la mijloc in sus aveti o gaura mare ! Enciu ,Dan Paun, Radu ionut … acum se simte lipsa lor ! erau singuri care puteau sa faca diferenta !

  2. booos spune:

    Boss…Enciu= isi revine intr-o luna cu conditia fizica ! Dan = sa lasat ! Radu =”E mort ”! si Speranta Cernicai Zamfir nu are nimic dar el nu joaca fotbal el se crede la lupte !