Cernica a fost călcată de Roverul Berceniului

lun, 26 august 2013

În weekend, nou promovata în Liga a II-a ACS Berceni a disputat un ultim amical înaintea meciului de Cupa României cu Juventus Bucureşti. Adversari le-au fost conjudeţenii de la Cernica, elevii lui Cristi Sava dovedindu-se o pradă uşoară pentru Berceni.
Gazdele meciului de sâmbătă s-au impus cu scorul de 5-0, la capătul unui meci în care Rover Cârstea a dat dovadă de un apetit ofensiv ieşit din comun, cu trei goluri marcate.
Scorul a fost deschis de Fâşie, la pauză fiind 2-0, după ce Rover Cârstea şi-a început recitalul pe care şi l-a continuat după ieşirea de la cabine. Ultimul gol i-a aparţinut lui Pătraşcu, acesta închizând tabela la 5-0.
Berceniul a început meciul cu L. Marin – Feraru, Nicu, Fâşie, Pazon – Pădureţu, Al. Radu, Ghinea, Pătraşcu – Pivniceru – R. Cârstea. Au mai jucat Meilă – Al. Vasile, Al. Mihai, C. Sandu, Fatai, V. Ştefan, Ioniţă, Aldea şi Al. Roman.
Mâine, de la ora 17.30, pe stadionul Juventus din Colentina va avea loc meciul de Cupă contând pentru turul IV al competiţiei. Învingătoarea va mai avea de aşteptat un pic până a da piept cu o echipă din Liga 1, acestea urmând a intra de abia peste două runde, în faza 16-imilor.

Comments are closed.