Ce mai face Vasile Maftei, după plecarea de la Voluntari? Muncește pentru a-și îndeplini visul

mar, 07 noiembrie 2017

In urma cu aproximativ doua luni, Vasile Maftei a fost dat afara de la FC Voluntari, pentru ca a indraznit sa isi sustina punctul de vedere in fata conducerii, dar nu a durat prea mult pana sa isi gaseasca o echipa la care se putea adapta fara probleme.

Fostul capitan al ilfovenilor se pregateste alaturi de echipa din Liga a IV-a, Academia Rapid, dar nu are inca drept de joc. Maftei isi doreste sa joace ultimele sale meciuri in tricoul echipei pe care a iubit-o din totdeauna, anume gruparea din Giulesti.

”Stau bine, mai greu e cu actele, ca nu pot sa fiu legitimat. Pana la iarna nu am ce sa fac, astept, ma antrenez si eu cu ei, speram ca de la iarna sa ne reorganizam un pic si sa facem lucrurile sa mearga asa cum trebuie.

Important e ca s-a pornit un nou proiect, din care fac parte si prietenii mei, sper sa ajut si eu din iarna cu ce pot, chiar am spus-o de nenumarate ori ca visul meu e sa ma retrag de la Rapid”, a declarat Vasile Maftei, potrivit Telekom Sport.

1 comentariu la "Ce mai face Vasile Maftei, după plecarea de la Voluntari? Muncește pentru a-și îndeplini visul"
  1. Gaby spune:

    Vasile vino la Foresta cred ca e timpul sa te intorci acasa.Nu cred ca Florentin Petre te va refuza.Inca mai ai un cuvant de spus in fotbal si cu tine in echipa poate ne vom bate la promovare.