Cătălin Rufă a avut dreptate. Brăila este pe marginea prăpastiei

vin, 24 martie 2017

„Să terminăm noi campionatul, acesta este lucrul cel mai important”, repeta, de fiecare dată, finanţatorul echipei reşiţene, Cătălin Rufă, legat de situaţia formaţiei pe care o susţine.

Omul de afaceri care gestionează activitatea grupării ce evoluează la Snagov a ţinut cont în aprecierile sale de situaţia delicată pe care o traversează câteva alte combatante. Toate privirile erau aţintite spre FC Braşov, o echipă cu multe probleme dar unde lucrurile par lămurite, cel puţin pe moment.

Formaţia antrenată de Cornel Ţălnar va mai supravieţui o perioadă cu ajutorul ultimilor bani, 230.000 de euro, care urmează să fie viraţi de Steaua în contul transferului în Belgia al lui Alex Chipciu. Ultimele evenimente din viaţa echipei Dacia Unirea Brăila fac ca incertitudinea să fie la ea acasă în sânul grupării antrenate de Alin Pânzaru.

Florin Cârligea, omul de afaceri care a pompat serios, în ultimii trei ani, sume importante în contul Dunării, a anunţat că nu va mai aloca niciun ban grupării brăilene. Cum oficialităţile locale au fost, mereu, în urma acestuia, cu plăţile către echipă, Dacia Unirea Brăila ar putea părăsi prematur competiţia de Liga a II-a oferind, prin această mutare, o şansă la supravieţire grupării reşiţene din…Snagov condamnată, conform clasamentului actual, la retrogradarea în plan sportiv din eşalonul secund la finalul acestui sezon.

1 comentariu la "Cătălin Rufă a avut dreptate. Brăila este pe marginea prăpastiei"
  1. A spune:

    Cred ca are dreptate domnu Rufa. O sa ramana Resita inca un an in liga b