Cătălin Anghel: ”Vreau să continui în prima ligă!”

Dum, 01 septembrie 2013

In penultima zi a lunii august, antrenorul echipei Viitorul Consanta, Catalin Anghel a hotarat sa paraseasca echipa, dupa trei ani si jumatate. Dupa numai sase etape scurse din Liga 1, Catalin Anghel este al patrulea antrenor care paraseste competitia din acest sezon! Doua puncte are Viitorul in Liga 1, dupa cinci meciuri jucate si unul amanat.
Pentru mine nu a fost usor, eu asteptandu-ma la un altfel de inceput de campionat si am considerat ca dupa trei ani si jumatate echipa sa aiba nevoie de un soc. Este un moment in care clubul este cat de cat pe plus si ma bucur ca am avut ce sa invat de la un om precum e Hagi. Conturile mele cu clubul sunt incheiate, desi patronul imi cerea sa mai raman. Pentru mine, asta a insemnat enorm si tin sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut si va face pentru aceasta echipa. Relatia mea cu dansul ramane la fel de buna, insa vreau o alta provocare.

Astept o noua promovare si sa trec la un alt nivel! Viitorul va ramane mereu in sufletul meu. Primordial este sa-mi continui cariera in Liga 1, dar voi lua in calcul si celelalte oferte din Liga 2.

Asa cum antrenorul trebuie sa se adapteze la ce jucatori are, asa si jucatorii trebuie sa se adapteze cu terenul, iar trecerea din Constanta in Bucuresti nu cred ca i-a afectat.

Cei care au plecat au fost inlocuiti de alti tineri jucatori, dar acestia trebuie sa petreaca cel putin o jumatate de en in Liga 1! Gica Hagi mereu a fost langa echipa si mereu ne-a dat sfaturi, dar mereu este plecat cu treburile administrative“, a declarat fostul antrenor al Viitorului, in emisiunea “Liga de wekeend”.

Dupa demisia lui Catalin Anghel de la Viitorul, cel mai vechi antrenor in functie la o echipa din Liga I a ajuns Laurentiu Reghecampf, care a preluat Steaua in vara anului trecut.

Comments are closed.