Calificare decisă târziu. Concordia Chiajna părăsește Cupa României

joi, 23 septembrie 2021

Concordia Chiajna a oferit o replică notabilă echipei de primă ligă Gaz Metan Mediaș în 16-imile de finală ale Cupei României

112 era minutul în care Yuri Matias a decis soarta calificării în optimile de finală ale Cupei României în jocul dintre Concordia Chiajna șiGgaz Metan Mediaș. Partida fusese una echilibrată cu destule șanse importante, pe parcursul disputei, și pentru trupa antrenată de Claudiu Niculescu. Un obișnuit al fazelor înalte ale competiției surprizelor Niculescu va trebui, acum, să se concentreze, alături de jucătorii săi, doar pentru partidele de campionat unde obiectivul este clar, promovarea în primul eșalon competițional.

Au uitat să câștige acasă

Partida cu formația din Mediaș preluată, de câteva zile, de Ilie Poenaru, a certificat perioada deloc fastă pe care o parcurg pe teren propriu, de ceva vreme, fotbaliștii Concordiei. După două remize în campionat, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Unirea Slobozia a venit, acum, și eșecul, în prelungiri, cu Gaz Metan. Suficiente motive pentru Claudiu Niculescu și staff-ul acestuia de a se uita mai atent la prestația ofensivă a ilfovenilor rămași datori în ultimele apariții.

Pe Bega în etapa a VIII-a

Concordia Chiajna revine în campionat duminică, la Timișoara, în jocul cu Ripensia considerat, pe bună dreptate, un examen important pentru formația antrenată de Claudiu Niculescu. Gazdele alcătuiesc o trupă care poate pune probleme oricărui partener de întrecere astfel că ilfovenii au o misiune dificilă pe Bega. Concordia chiar ar putea, în condițiile unui succes deloc de mirat coroborat cu rezultate favorabile în disputele în care sunt angrenate celelalte echipe de pe podium să preia conducerea clasamentului. Ar fi, la timp, un pansament moral după eliminarea din Cupa României și risipa de puncte de pe teren propriu în ultimele două etape de campionat.

Concordia Chiajna: Chesneau – Borța, Palmeș, Marc (cpt.)(Bg. Manole 77′), Cherecheș, Piper (Dușmanu 60′), D. Codrea, Anghelina (Llullaku 66′), Val. Lazăr (Biceanu 60′), N. Popescu, Val. Balint (Younes 66′)
Antrenor: Claudiu Niculescu
Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – Velisar, Yuri Matias, Matricardi (cpt.), Gabriel Moura (Grădinaru 74′), Francisco Junior (I. Filip 46′), Deaconu, Dr. Iancu (Horșia 46′), Alceus, Chamed (Sarr 90′), Vl. Morar (Irobiso 38′)
Antrenor: Ilie Poenaru

Niciun comentariu

adauga un comentariu