Cadeții tricolori, la prima victorie în Germania!

sâm, 03 iunie 2017

Naționala de handbal cadeți a României se află, în aceste zile, în orașul Neuss, Germania, unde participa la Cupa Quirinus, o competiție tradițională și valoroasă, la care se adună cei mai buni handbaliști cadeți din Europa.
Selecționata noastră a obținut, ieri, prima victorie, scor 17-12, în fața Centrului din Dusseldorf, urmând ca sâmbătă să aibă alte patru teste importante. Duminică se joacă pentru definitivarea clasamentului. Echipa tricoloră este condusă de Titel Răduță, ca principal, ajutat de secundul Răzvan Caba și Daniel Apostu, care se ocupă de pregătirea portarilor. Din delegație mai face parte și doctorul Munteanu.

”Nu este echipa cea mai bună, pentru că unii au avut turnee finale și s-au mai accidentat, iar alții au fost nevoiți să mai învețe, pentru a-și încheia situația școlară. Am mai completat cu sportivi de la Centrul din Sighișoara. Avem ambiția să fim printre primii, mai ales că ne dorim o comportare bună și la Campionatul European Open din Suedia, din iulie anul acesta”, ne spunea Răduță telefonic. (Ionel Pană)

Comments are closed.