Bumba s-a răzbunat pe fosta echipă, dar rămâne cu sufletul acolo: „Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo”

joi, 28 septembrie 2017

Concordia Chiajna a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 3-2, în Ștefan cel Mare, iar Claudiu Bumba a dat peste nas fostei sale echipe, cu un super gol înscris în poarta lui Penedo.

Fotbalistul a mărturisit după această partidă că victoria nu reprezintă o surpriză, având în vedere încrederea pe care le-o oferă jucătorilor noul antrenor Ion Moldovan. Totuși, Bumba a ținut să laude galeria „câinilor” și regretă modul în care a fost nevoit să plece din curtea alb-roșilor.

„Am mai dat un asemenea gol la Târgu Mureș, dar eram mai aproape atunci de poartă. Ion Moldovan (n.n. antrenorul Chiajnei) a avut mare încredere în noi și era o surpriză să nu scoatem un rezultat bun. Era important să continuăm parcursul bun, după victoria cu Sepsi (n.n. 2-1).

Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo, am rămas cu un gust amar după toată situația. Îmi pare rău pentru fani, pentru că sunt cei mai buni din țară. A fost poate și vina mea, dar și a altor persoane.

Am fost în discuții foarte avansate cu Astra, îl cunoșteam pe Edi Iordănescu și aveam mare încredere în el. Au vrut să semnez pe mai mult timp, era mai complicat. Aici, la Chiajna, am semnat până în vară”, a declarat Claudiu Bumba, potrivit Digi Sport.

Comments are closed.