Buftea a promovat în liga secundă

vin, 18 mai 2012

Pentru a doua in istoria echipei, formatia din Buftea a reusit promovarea in al doilea esalon al fotbalului romanesc.
Dupa o munca titanica, la capatul a 28 de etape, buftenii sarbatoresc promovarea cu doua etape inainte de finalul sezonului.
Istoria se repeta, in urma cu 4 ani la capatul unui baraj de foc, sub conducerea aceluiasi presedinte Sorin Dumitrescu, echipa CS Buftea reusea atunci o performanta istorica, reusind promovarea in Liga a II-a. 
Iata, ca la patru ani distanta, cu un buget redus, echipa condusa de Sorin Dumitrescu si antrenata de Lavi Hrib reuseste o noua promovare.
Despre acest nou succes Sorin Dumitrescu ne-a declarat “ Sincer nu ma asteptam ca astazi  Chimia Brazi sa piarda pe propriul teren cu 1-0, in fata celor de la Conpet Ploiesti.  Chiar daca Viitorul Domnesti a castigat in deplasarea de la Plopeni, datorita rezultatelor inregistrate in partidele directe, acum cu doua etape inainte de finalul sezonului suntem matematic promovati. Felicit baietii pentru efortul depus in acest campionat, care a fost unul foarte disputat. Suntem fericiti cu totii ca dupa patru ani, am reusit sa promovam din nou in Liga a II-a, dupa o munca titanica,cu un buget de austeritate, ne-am dovedit noua si suporterilor ca impreuna putem obtine rezultate remarcabile. Vreau sa le multumesc autoritatilor locale si sponsorilor care au crezut in noi, fotbalistilor si conducerii tehnice, pentru ca si-au indeplinit obiectivul. Nu in ultimul rand, tin sa felicit microbisti bufteni, care indiferent de vreme sau rezultat, au fost langa echipa, iar noi in acesta seara am reusit sa le rasplatim fidelitatea, promovand in Liga a II-a”.

2 de comentarii pentru "Buftea a promovat în liga secundă"
  1. C.S. Corbeanca spune:

    Felicitari Buftea!!!!

  2. alex spune:

    Felicitari CS Buftea !!! inca o echipa din ilfov in liga 2