Bucurie în voleiul clujean – NTT Data, sponsor principal la ”U”!

sâm, 24 iunie 2017

Este o firmă japoneză, cu sucursală în Cluj, care și-a dorit să sprijine voleiul de sub Feleac, mai precis echipa Universitatea Cluj, care a promovat recent în prima Divizie românească.

Directorul Sportiv al Secției de volei, Constantin Parâia, se arăta bucuros de ajutorul venit pe neașteptate: ”Sunt încântat, este un mare sprijin. Noi am promovat, având un buget mic, am dovedit că putem face perfomanță cu bani puțini. Obiectivul nostru e să ne menținem în Liga 1… Eu vreau să fac un centru de juniori și copii, eu mizez pe resursa clujeana, pe copii Clujului. Așa văd eu lucrurile. Vrem să rămânem în Sala Horia Demian, acolo avem tot ce ne trebuie. Vrem să vină mai multă lume la meciuri, știm că e greu dar vom încerca. Nu știm dacă va mai rămâne antrenorul Daniel Banu, dar sigur secund va fi Luminița Trâmbițaș, un mare sportiv al Clujului. Mulțumim încă o dată NTT DATA”, comenta Parâia, pentru site-ul tibifarcaș.ro

”Am ajuns la concluzia că dacă nu sprijinim, un astfel de fenomen sportiv începe să sufere. Dacă nu se găseşte nimeni care să sprijine chiar o zonă în care audienţa nu este atât de mare. Alta este audienţa la fotbal sau baschet sau volei. Am analizat şi am concluzionat că este bine să ne implicăm într-un mod mai serios în destinul acestei echipe sportive”, comenta și Daniel Metz, din partea firmei japoneze în România.(Ionel Pană)

Comments are closed.