Berceni – Rapid Suceava 4-1 / Umilire în 10 oameni

Dum, 02 martie 2014

Au existat multe voci care au afirmat că ACS Berceni a făcut cea mai slabă campanie de transferuri în această iarnă, în special pentru compartimentul ofensiv, însă partida de ieri ne-a demonstrat că nou promovata rămâne în cărţile … promovării în Liga 1. Noile achiziţii Bădăuţă şi Răduţă, titulari împotriva Rapidului de Suceava, au făcut legea în atacul bercenarilor, susţinuţi fiind de un Pădureţu în formă de zile mari, dar şi de Pătraşcu şi Alexandru Radu.

Desfăşurarea partidei o puteţi urmări aici: LIVE-TEXT BERCENI – RAPID SUCEAVA 4-1

Tehnicianul Dragnea a făcut şi o alegere mai puţin reuşită, în speţă titularizarea lui Marin între buturi. Portarul ilfovenilor a prevestit într-un fel forma mai slabă şi eliminarea din minutul 25 prin faptul că la două şuturi, nu foarte greu de reţinut, a cam jonglat cu mingea până la reţinerea ei. Astfel, după eliminarea sa, Răduţă a fost sacrificat, în locul acestuia intrând rezerva de portar Meila. Noul intrat a schimbat în bine faţa echipei, pentru că le-a dat încredere coechipierilor prin intervenţiile sale.

Revenind la meciul în sine, Bădăuţă, aflat la debutul în tricoul ilfovenilor, a deschis scorul în minutul 21, după o cursă solitară şi un şut la colţul lung. Faultul lui Marin – soldat şi cu eliminarea portarului – a dus la egalarea din penalty a lui Negru. Se anunţau momente grele pentru ilfoveni, dar aceştia au trecut repede peste şocul suferit şi au replicat imediat prin Pădureţu cu un assist pentru eternul golgheter Fâşie. Era minutul 28 şi soarta jocului s-a schimbat, pentru că Berceniul a mai marcat încă o dată, în ultimul minut de joc al primei reprize. De data aceasta, Pădureţu a fost marcatorul, după o pasă a lui Bădăuţă.

După 3-1 la pauză, toată asistenţa – în jur de 300 de spectatori – s-a aşteptat că Berceniul se va retrage în propria jumătate şi va închide jocul. N-a fost aşa, pentru că partida a continuat cu un joc deschis de ambele părţi, cele două echipe reuşind faze spectaculoase. Berceniul a mai înscris încă odată prin acelaşi Fâşie, ajuns la cota 8, de data aceasta cu o specialitate de a casei, o lovitură de la 11 metri. Motivul? Un fault în careu a lui Sava asupra lui Bădăuţă şi penaltyul fundaşului ilfovean a închis tabela de marcaj la un neaşteptat 4-1.

Cu această victorie, ACS Berceni rămâne pe poziţia a cincea a clasamentului, dar are acum 25 de puncte şi a egalat-o pe cealaltă reprezentantă a Ilfovului, FC Clinceni. Însă, trupa lui Dragnea are avantajul a două jocuri mai puţin disputate.

Rămâi pe IlfovSport pentru o galerie foto exclusivă de la acest meci

0 de comentarii pentru "Berceni – Rapid Suceava 4-1 / Umilire în 10 oameni"
  1. […] CITEŞTE CRONICA MECIULUI ACS BERCENI – RAPID SUCEAVA 4-1 […]

  2. […] BERCENI – RAPID CFR SUCEAVA 4-1 – live-text / cronică / galerie […]