Batin in fata progresului la meciul cu Astra

mie, 09 august 2017

Cu incepere de la orele 17, Concordia Chiajna va intalni in deplasare Astra lui Iordanescu, Edward Iordanescu.
Este meciul in care Vasile Miriuta poate demonstra ca declaratiile optimiste de la inscaunarea sa in functia de tehnician al ilfovenilor sunt adevarate, dar mai ales reale, si au acoperire.

Este meciul in care Paul Batin poate fi folosit titular, in locul lui Pena, in felul acesta noua achizitie a Chiajnei, om de incredere al antrenorului de fapt, poate demostra ca are stofa de atacant.
Iar daca este folosit de la inceputul partidei, credem cu tarie, ca se poate intalni cu mingea chiar mai mult de doua ori, ceea ce ar constitui o adevarata performanta daca comparam cu evolutia sa in partida precedenta, de pe teren propriu cu FCSB.

Ce s-a intamplat cu Batin la meciul cu FCSB
Atacantul de 30 ani a fost introdus in teren in minutul 66 in locul lui Marius Pena la scorul de 1-0 in favoarea ilfovenilor.
In minutul 75 FCSB egaleaza cu sutul superb al mezinului Benzar.
In minutul 76, minune, Batin atinge mingea, trimitand o pasa in spate la un coechipier.
Feusi ii lasa locul lui Vali Munteanu in minutul 78.
Tragand de rezultat, Miriuta il scoate pe autorul golului Concordiei, Marian Cristescu, si il introduce in minutul 83 pe Zeba, jucand astfel cu 3 fundasi centrali.
Minutul 85, fatalitate, FCSB marcheaza prin Man, care profita de balba lui Balgradean si introduce balonul simplu in poarta. Se cere fault in atac, cum ca Gnohere il impinge in poarta pe portarul Chiajnei insa nimeni nu observa cum Tipuric, alt fundas central al gazdelor, il tine masiv si il impinge cu corpul pe atacantul fcsb-ist, care la randul sau il bruscheaza pe Balgradean.
O fi fault in atac sau lovitura de pedeapsa?
Centralul Tudor, militaros din fire si sfios in barba, dicteaza gol.
Minutul 90+4, acelasi central pune capat partidei consfintind victoria FCSB ului.

Ce a facut Paul Batin din minutul 76 si pana la fluierul final? Nimic!
Sau poate a alergat de placere, caci cu mingea timp de 18 minute nu s-a intalnit.
Acum dilema noastra este daca el nu s-a intalnit cu mingea sau mingea n-a vrut sa se intalneasca cu el?…

 

Asadar, astazi speram sa-l vedem pe Batin in teren toate cele 90 minute, in felul acesta poate atinge mingea de doua ori, acest lucru insemnand…un real progres.

Sursa foto – news.ro

Comments are closed.