Baraj în calea lui Mihalcea. Odoroabă: “Trebuie să câştigăm!”

vin, 21 aprilie 2017

FC Academica Clinceni joacă, acasă, în compania unei echipe în formă, Dunărea Călăraşi, în etapa cu numărul 30 din eşalonul secund.

Meci interesant, duminică, la Clinceni, între Academica şi Dunărea Călăraşi în încheierea etapei cu numărul 30 din eşalonul secund.

Dacă formaţia antrenată de Ştefan Odoroabă şi Adrian Ene a dat dovadă de inconstanţă, în evoluţii şi rezultate, Călăraşiul a arătat o faţă nouă, mult cosmetizată în bine, în partea secundă a întrecerii. De la aceste realităţi a plecat Fane Odorabă la prefaţarea meciului de duminică.

“Întâlnim o echipă în formă, cu un antrenor foarte bun în persoana lui Adrian Mihalcea. Nu avem însă nicio altă variantă în afara victoriei. Suntem obligaţi, de fapt, să adunăm cele trei puncte. Când jucăm bine, cazurile partidelor cu CS Afumaţi şi Olimpia Satu Mare, câştigăm. Aşa sper să fie şi duminică”, a precizat Odoroabă.

Antrenorii Academicii au destule probleme de lot în condiţiile în care mai mulţi jucători acuză probleme medicale. Lista este lungă şi îi cuprinde pe Udrea, Onţel, Hristu Chiacu, Andrei Niţu sau Daniel Benzar sperându-se ca măcar o parte a acestora să fie recuperaţi până la ora disputei. Vestea bună vine de la experimentaţii Cristi Pulhac şi Alexandru Lazăr care pot reintra după suspendările ispăşite.

FC Academica Clinceni – Dunărea Călăraşi este duminică, de la ora 11.00, în încheierea etapei cu numărul 30 din Liga a II-a.

Comments are closed.