Baloteștiul este în mare formă! Augustin Călin: „Acesta este obiectivul vestiarului”

lun, 16 aprilie 2018

CS Balotești s-a impus duminică, pe teren propriu, în fața Forestei Suceava, scor 3-1, în cadrul etapei cu numărul 29 a Ligii a II-a.

Scorul a fost deschis în minutul 22, prin autogolul lui Began, care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru CS Balotești. În partea secundă a jocului, Cosmin și Claudiu Herea au majorat diferența în minutele 53, respectiv 64, iar Foresta a marcat golul de onoare în minutul 78, prin reușita lui Matei, care a închis jocul la scorul de 3-1 pentru ilfoveni.

Odată cu această victorie, trupa antrenată de Augustin Călin a urcat pe locul 13 în clasamentul eșalonului secund, fiind la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 11 și 12, UTA Arad, respectiv Luceafărul Oradea. Ilfovenii au prins aripi după parcursul bun din ultimele patru meciuri, iar tehnicianul a dezvăluit obiectivul pe care și l-au propus jucătorii.

„Suntem foarte mulțumiți. Am întâlnit o echipă care deși este în coada clasamentului este destul de organizată și puternică și nu ne-a fost ușor, chiar dacă scorul arată o oarecare dominare a noastră. Oricum, le-am fost superiori, jucătorii s-au mobilizat foarte bine și merită felicitări. După 3-0 a fost o relaxare a tuturor și ne-au surprins pe contraatac, după aceea a fost un penalty discutabil, dar nu mai conta. Nu ne-a fost teamă că ar putea egala. Echipa e în formă, jucătorii au entuziasm, sunt uniți. Ne dorim să nu pierdem și să ne menținem acolo. Vrem să ajungem în primele 10, iar un rezultat pozitiv la Oradea coroborat cu cele trei puncte din meciul cu ASA Târgu Mureș (n.r. echipa retrasă din campionat) ne pot aduce în primele zece, într-un viitor apropiat. Acesta este și unul dintre obiectivele vestiarului.

Foresta este o echipă care poate lua puncte în continuare, nu e o victimă. Se poate salva de la retrogradare”, a declarat Augustin Călin, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Comments are closed.