Baloteşti – Dinamo II 2-2 / Primul punct cedat satelitului

Dum, 02 martie 2014

Înaintea meciului de vineri, CS Baloteşti şi Dinamo II se mai întâlniseră de două ori în acest sezon, iar fiecare meci a fost câştigat de ilfoveni la limită. Primul duel a fost în cupă, acolo unde Baloteştiul a învins acasă cu 2-1, pentru ca în campionat să învingă şi în Ştefan cel Mare, dar cu 1-0.
Din păcate, al treilea duel dintre cele două echipe a însemnat pentru ilfoveni şi întreruperea seriei de victorii, chiar dacă a consemnat păstrarea invincibilităţii. Surprinzător, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin nou venitul Velici, după doar un sfert de oră.
Ilfovenii au restabilit egalitatea cu emoţii, în urma unui penalty acordat în ultimul minut de joc al primei reprize, după un fault asupra lui Funieru. Corcoveanu şi-a asumat executarea acestuia, iar Samoilă a apărat, însă s-a dictat corect repetarea acestuia şi jucătorul Baloteştiului nu a mai ratat şi a doua oară.
După o oră de joc, o centrare de pe dreapta l-a găsit foarte bine pe acelaşi Corcoveanu, care a bifat dubla la debutul în tricoul ilfovenilor. Din păcate, oaspeţii au restabilit egalitatea după doar cinci minute. O lovitură liberă executată foarte bine de Buia a ajuns în careul advers, de unde noul intrat Lică a înscris cu capul.
În ciuda eforturilor gazdelor, tabela a rămas neschimbată până la final

VEZI O GALERIE FOTO DE LA CS BALOTEŞTI – DINAMO II 2-2

CS BALOTEŞTI – DINAMO II 2-2 (1-1) Corcoveanu 45 – pen., 58 / Velici 14, Lică 65

Baloteşti: Fulga – Crăciun, Flămânzeanu, Al. Tudor, N. Filip – L. Ion, Negrea – Marinaş, Ciubuc, Corcoveanu – Funieru. Au mai jucat Raicu şi D. Ene. Antrenor Tudorel Dumitru
Dinamo II : Samoilă – Mușea, H. Crișan, Ad. Popa II, S. Bucur – Cioinac, Krausz – R. Radu, D. Buia, Velici – M. Petre. Au mai jucat Tudorache, V. Lică, Vartanian, Stănici. Antrenor: Mugurel Cornățeanu

Comments are closed.