Avancronica ultimei etape a turului din Liga a 4-a, seria 2

vin, 27 noiembrie 2015

Duminică se joacă ultima rundă și din Seria a 2-a. Dacă Dragomirești are un meci relativ ușor acasă, la Găneasa se joacă derby-ul rundei între echipa gazdă și Petrăchioaia. Iată avancronica rundei și clasamentului la zi.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI

Etapa 13 – 29 noiembrie
Victoria Tînganu – stă

ACS FULGERUL CERNICA – AS GLORIA ISLAZ

Echipa gazdă nu poate urca mai sus de locul 5 în această ultimă etapă. După ce au avut un tur de campionat destul de bun, Islazul vrea să incheie sezonul de toamnă cu o victorie de răsunet.

Pronostic IlfovSport: 1

FC VIITORUL GĂNEASA – AS VIITORUL PETRĂCHIOAIA

Cum spuneam mai sus, Găneasa și Petrăchioaia duc o luptă mare pentru primele locuri, iar în această ultimă rundă a turului se vor înfrunta direct. Oaspeții sunt pe doi, iar o victorie aici ar putea produce o mini distanțare între primele două și restul plutonului.

Pronostic IlfovSport: x

CS VIITORUL DRAGOMIREȘTI VALE – AS GLORIA BURIAȘ

Meci relativ ușor pentru gazde care nu au cum să rateze
victoria și implicit primul loc. Oaspeții în mod normal vor încheia turul pe ultima poziție din clasament.

Pronostic IlfovSport: 1

AS CIOROGÂRLA – CS ȘTEFĂNEȘTI II

După scorul de tenis din runda precedentă cu Pasărea, Ciorogârla are un meci incomod acasă. Totuși o victorie, dar și jocul rezultatelor, poate face ca echipa gazdă să termine pe locul 5, poate mai aproape de valoarea reală a Ciorogârlei.

Pronostic IlfovSport: x

AS PESCĂRUȘUL GRĂDIȘTEA – AS VULTURII PASAREA

Altă dată un derby mare al Ligii a 4-a, partida de la Grădiștea a ajuns să fie una doar de palmares. Gazdele încă visează la playoff, în timp ce Pasărea speră să nu termine ultima.

Pronostic IlfovSport: 1

Comments are closed.