Avancronica etapei a XVI-a a Ligii a III-a

vin, 28 februarie 2014

Liga a III-a revine în acest weekend cu prima etapă din 2014, rundă ce ar fi trebuit să se joace de fapt pe 6 decembrie şi a fost amânată din cauza vremii nefavorabile. Runda a 16-a aduce mai multe dueluri atractive, cum ar fi cele de la Afumaţi, unde vine Dunărea Călăraşi sau Cernica, unde avem parte de un derby ilfovean, contra Ştefăneştiului.
Iarna a adus multe mutări de trupe aşa că ne aşteptăm la meciuri interesante în această etapă, în care majoritatea noutăţilor vor încerca să îşi convingă antrenorii că şi-au meritat transferul

SERIA A II-A

Afumaţi – Dunărea Călăraşi – pronostic 1
Chiar dacă avem de-a face cu un derby între două echipe aflate pe locuri de play-off, gazdele au prima şansă azi. Cu un lot mai omogen, ilfovenii pot profita din plin de faptul că acesta este meciul de debut al noului tehnician al Dunării, Ion Răuţă, care este lipsit de aportul unor piese importante, din cauza suspendărilor

FC Voluntari – Oţelul II – pronostic 1
Echipa a doua a Oţelului nu ar trebui să îi încurce pe elevii lui Adi Iencsi mai ales în condiţiile în care în curtea liderului a venit şi golgheterul Ligii a III-a, Adi Bălan

Progresul Cernica – CS Ştefăneşti – pronostic X
Dumitru Bolborea are talentul de a face bici din nimic, dovadă şi prestaţia bună a echipei sale în amicalul cu Dinamo. Chiar dacă au schimbat o echipă întreagă, gazdele pot pune probleme celor de la Ştefăneşti, care şi-au pierdut golgheterul şi par că au pierdut din turaţie.

SÂMBĂTĂ
Gloria Popeşti Leordeni – Callatis – pronostic 1
Meci de unu solist, în condiţiile în care constănţenii de abia au început pregătirile de aproape două săptămâni şi sunt mai mult interesaţi de meciurile directe cu adversarele din play-out.

SERIA A III-A

Inter Clinceni – Concordia II Chiajna – pronostic X
Poate unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei, în condiţiile în care ambele echipe au schimbat destul. Atuul gazdelor este forma de vis a noii achiziţii din avanposturi, ex-giurgiuveanul Fluerică. De partea cealaltă, tinerii jucători ai Chiajnei vor să arate că poziţia ocupată în clasament nu este justificată

Baloteşti – Dinamo II Bucureşti – pronostic 1
Elevii lui Tudorel Dumitru pornesc cu prima şansă în meciul cu satelitul lui Dinamo. Oaspeţii vor veni cu o echipă alcătuită în general din juniori, conform noii politici a clubului.

SÂMBĂTĂ

CS Vişina Nouă – Viitorul Domneşti – pronostic 1
Haosul din curtea ilfovenilor ne face să credem că debutul în primul meci oficial al anului nu va fi unul prea strălucit. Rămâne să vedem cât de pregătiţi de restart sunt şi gazdele.

CS Podari – CS Tunari – pronostic 1
Echipa Tunariului s-a schimbat în bine în această iarnă, însă problema deplasărilor, acolo de unde nu prea ia puncte, ne face să ne gândim negativ. Sperăm ca totuşi pronosticul nostru să fie greşit şi Tunariul să facă o surpriză, dar în privinţa lor suntem încă la statutul de Toma Necredinciosul.

2 de comentarii pentru "Avancronica etapei a XVI-a a Ligii a III-a"
  1. Stelist spune:

    Care junior ? 5 de la echipa mare: Chioinac,Ad.Popa ,Giurgiu,Buia,Velici,pe astia iam cunoscut ei or mai fi fost si alții .
    Respect Balotesti un meci frumos trebuia sa le dea 3.
    Hai Steaua!!

  2. beni spune:

    au mai fost si altii printre care horia crisan fost component nationala U 18