Augustin Călin, mulțumit de rezultat, dar: „Putea fi 2-1 pentru noi”

joi, 12 aprilie 2018

Augustin Călin s-a declarat mulțumit după rezultatul de egalitate obținut de echipa sa la Motru, scor 1-1 în cadrul etapei a 26-a a Ligii a II-a, dar este de părere că arbitrul a anulat un gol valabil marcat de CS Balotești.

Click AICI pentru detalii despre meci

„Sunt mulțumit, pentru că am întâlnit o echipă agresivă și bine așezată în teren, o echipă puternică și, în același timp, e și o contracandidată a noastră pentru evitarea retrogradării, iar acest punct este foarte prețios pentru noi. Puteam scoate mai mult, pentru că am avut un gol valabil anulat de arbitru, a fost interpretare greșită a asistentului. La ei a fost offside clar. Putea fi 2-1 pentru noi, dar suntem mulțumiți de acest rezultat, pentru că am muncit pentru el”, a declarat Augustin Călin, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

În ceea ce privește meciul de duminică, Călin își îndeamnă jucătorii să scoată toate cele trei puncte din întâlnirea cu Foresta Suceava: „Toate meciurile sunt grele pentru noi. Vrem să luăm trei puncte, ne gândim la victorie. Vrem că continuăm seria și să avem al patrulea meci consecutiv fără înfrângere”.

CS Balotești – Foresta Suceava se joacă duminică, pe stadionul ilfovenilor, de la ora 11:00, în cadrul etapei cu numărul 29 a Ligii a II-a.

Comments are closed.