Atracţia podiumului la CS Tunari. Grupul, arma de bază a lui Tudorel Dumitru

joi, 20 aprilie 2017

Echipa din Tunari joacă, în acest sezon, un rol fruntaş în C2 unde ocupă, în continuare, un apreciat loc trei.

Depăşită în clasament de Unirea Slobozia, care a acontat locul secund, CS Tunari rămâne, clar, revelaţia seriei a II-a. Parcursul bun din acest sezon a fost completat de victoria clară, scor 2-0, realizată acasă în compania Deltei Dobrogea Tulcea.

“Mi-a fost teamă de acest meci ţinând cont, în primul rând, de valoarea unor jucători cu vastă experienţă prezenţi în efectivul oaspeţilor. Ne-am făcut însă bine treaba şi am obţinut alte trei puncte importante. Obiectivul nostru este unul pretenţios, locul trei la finalul campionatului. Trebuie să absolvim, în acest sens, cu brio, toate examenele pe care le mai avem”, a declarat Tudorel Dumitru, antrenorul responsabil cu renaşterea echipei din Tunari.

Succesul cu Delta a fost cu atât mai important cu cât a fost obţinut în condiţiile absenţei unor jucători de bază. Niculae, Luca şi căpitanul Oşca nu au putut fi prezenţi pe gazon dar au fost supliniţi cu brio de colegii de echipă care au demonstrat, din nou, că forţa grupului este cuvântul de ordine la Tunari în acest sezon fructuos.

Ilfovenii joacă, în etapa care vine, un alt meci interesant, în compania echipei secunde a lui Dinamo Bucureşti.

Comments are closed.