Arbitrii ilfoveni promovați în lotul Ligii a III-a!

mie, 08 august 2018

AJF Ilfov se poate mândri în acest an cu promovarea a doi arbitri la nivelul Ligii a III-a.

În urma finalizarii programului de Tinere Talente 2017-2018 „Cavalerii Viitorului” organizat de către CCA, desfășurat sub egida Convenției UEFA, arbitrul Dănilă Ștefăniță și arbitrul asistent Mindeart Valentin au fost promovați în lotul Ligii a III-a.

Programul de monitorizare pentru cei doi s-a întins pe durata unui an de zile. An în care aceștia au fost invitați la mai multe cursuri organizate de către CCA pentru a susține mai multe teste fizice, teoretice, dar și psihologice. În urma rezultatelor foarte bune obținute la testări, aceștia au câștigat încrederea comisiei și drept dovada au fost delegați la jocurile de la nivelul Ligii a III-a. Jocuri la care au fost observați de către membrii comisiei centrale pentru a le analiza și evalua prestațiile din teren. Evoluțiile din terenul de joc au fost în concordanță cu rezultatele testelor la care au fost supuși anterior, opținând astfel note pozitive și la cel mai important test, cel practic.

Acestă promovare este dovadă clară că doar prin muncă, dedicare și sacrificiu îți poți îndeplini țelurile pe care ți le-ai propus. De asemenea, această etapă reprezintă o motivație în plus pentru a face și următorul pas către următorul eșalon.

arbitrii ilfov

Articol scris de Andrei Iacob

Comments are closed.