Andrei Prepelita, meniu low cost pentru Concordia Chiajna

sâm, 03 februarie 2018

Nimic nu ne mai mira atunci cand vine vorba de strategie sportiva si administrativa in fotbalul romanesc.

Ciorba reincalzita, friptura sleioasa asezonata cu salata de varza ranceda, pare sa fie meniul perfect.

Starul si vedeta fotbalului, cel mai mare imblanzitor al balonului rotund, Andrei Prepelita, isi intoarce fata spre umila Liga 1 si pare sa puna umarul la ridicarea nivelului absolut incontestabil al regelui sporturilor.

Andrei Prepelita nu a rupt gura targului la Lodogoret dar, cu ceva influenta din partea agentului si cu ceva reclama prin presa sportiva, a reusit un transfer in Rusia la Rostov.
Rusilor nu le-a luat mult timp pana sa isi dea seama de ceea ce poate cu adevarat talentatul fotbalism roman si in primavara lui 2017 l-au rugat politicos sa-si faca bagajele.

Dupa ce in aceasta iarna s-a pregatit mai mult decat intens vreme de 3 antrenamente cu FC Arges, Andrei Prepelita in varianta re-loaded se intoarce in campionatul romanesc.

Echipa care doreste reincalzirea unui adevarat talent este Concordia Chiajna.
Pe modelul iernilor trecute, detinand deja un patent de lupta impotriva retrogradarii, clubul ilfovean beneficiaza din plin de sistemul competitional actual, cu doua faze distincte – sezon regulat si playoff/playout.

Ironia sortii face din clubul ilfovean un expert in acest fenomen.
Si toate acestea in conditiile in care Concordia Chiajna detine un centru de copii si juniori dar, foarte interesant, si o echipa secunda care evolueaza in Liga a 3-a.

In acest context, ne intrebam, firesc spunem noi, cum se justifica existenta centrului de copii si juniori si a echipei secunde atata timp cat se apeleaza intotdeauna la aceste solutii de compromis.
Care este rolul acestora, care este strategia si care este rezultatul investitiilor?

Revenind la achizitia momentului pentru Concordia Chiajna, amintim cititorilor nostri ca ultima partida oficiala in care a evoluat Andrei Prepelita a fost in data de 21 Mai 2017, partida pierduta de Rostov in deplasarea de la Orenburg in care fotbalistul a evoluat incepand cu minutul 53.

Pofta buna!

Sursa foto – Adevarul

Comments are closed.