Ana Maria Brânză o obținut medalia de bronz la Cupă Mondială

Dum, 02 martie 2014

Ana Maria Brânză (29 de ani) a reuşit azi un nou rezultat mare într-o etapă de Cupă Mondială la spadă seniori.

Până în semifinale, sportiva de la CSA Steaua a trecut pe rând de: Magdalena Piekarska (Polonia), scor 15-7, în turul I; Anastasia Ivchenko (Ucraina), scor 15-13, în turul II; 15-8 cu Man Wai Kong (Hong Kong), în optimi, şi Yana Shemyakina (Ucraina), scor 6-5, în sferturi. În penultimul act, Ana a fost învinsă în minutul de aur de Xu Anqi (China), scor 7-8, şi va urca pe treapta a treia a podiumului.

Simona Pop, în optimi

Şi restul româncelor au mers bine în concursul individual. Simona Pop a ajuns până în optimi (15-10 cu Maria Udrea, 15-13 cu Yujie Sun, din China, şi 9-15 cu Yana Zvereva, din Rusia), Ana Maria Constantin (15-9 cu Szasz Emese, din Ungaria, şi 5-6 cu Rebecca Chimahusky, din SUA) s-a oprit în turul II, iar Maria Udrea (10-15 cu Simona Pop) şi Ioana Dumitru (10-11 cu Rosella Fiamingo, din Italia) au fost eliminate în turul I.

Duminică, 2 martie, are loc proba pe echipe, unde România se numără printre favorite. Echipa lui Octavian Zidaru va fi formată din: Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea şi Ana Maria Constantin, informează Prosport.

Comments are closed.