Amical cu o viitoare divizionară A. Domneștiul joacă cu Juventus

joi, 18 mai 2017

Formația antrenată de Virgil Andronache susține o interesantă partidă amicală cu liderul detașat al eșalonului secund, Juventus București

Viitorul Domnești așteaptă etapa care urmează în Liga a III-a de pe poziția secundă în C2. Ilfovenii nu joacă în runda de la finele acestei săptămâni, urmând să primească la masa verde punctele în disputa cu Arsenal Malu, echipă retrasă din competiție. Tocmai pentru ca gruparea condusă de Adrian Oprișan să rămână la tonusul fizic adecvat s-a ajuns la o dispută amicală interesantă care se va desfășura astăzi în compania liderului eșalonului secund, Juventus București.

Cum și trupa antrenată de Daniel Oprița are dată liberă în calendarul acestei săptămâni, jocul de verificare dintre cele două echipe a picat firesc. ”Este un alt moment amical important pentru noi. Domneștiul a jucat multe meciuri de verificare cu formații importante din prima ligă, ultima oară cu Steaua. Mereu am oferit replici de bună calitate”, a punctat Virgil Andronache, antrenorul echipei Viitorul Domnești.

Juventus va folosi prilejul și pentru a monitoriza câțiva tineri jucători din efectivul unei echipe adverse care face o figură frumoasă în cel de al treilea eșalon competițional.

Comments are closed.